HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Mart 2016 Cumartesi Saat: 10:42

MECLİS ARAŞTIRMA KOMİSYONU, ORDU’YA GELİYOR

Aile Kurumunun Güçlendirilmesi İçin Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, Ordu, Giresun ve Trabzon illerine çalışma ziyaretinde bulunacak
MECLİS ARAŞTIRMA KOMİSYONU, ORDU’YA GELİYOR

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin, Aile Bütünlüğünü Olumsuz Etkileyen Unsurlar İle Boşanma Olaylarının Araştırılması ve Aile Kurumunun Güçlendirilmesi İçin Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, Ordu, Giresun ve Trabzon illerine çalışma ziyaretinde bulunacak.

                                                                                             

Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in başkanlığında, Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Isparta Milletvekili Sait Yüce, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan’dan oluşan Meclis Araştırma Komisyonu, 3 İl’i kapsayan çalışma ziyaretine Ordu’dan başlayacak.

 

19 kişinden oluşan uzman ve görevli personelle birlikte 26 Mart 2016 Cumartesi günü Ankara’dan uçakla Ordu’ya hareket edecek ve akşam saatlerinde Ordu’da olacak Meclis Araştırma Komisyonu, Ordu’daki çalışma ziyaret ve programlarını 27 Mart 2016 Pazar günü gerçekleştirecek.

 

27 Mart 2016 Pazar günü saat 09.30’da, Ordu Valiliği’ni ziyaret edecek Meclis Araştırma Komisyonu, daha sonra sırasıyla Ordu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü, Altınordu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünü ziyaret edip, Ordu Büyükşehir Belediyesinde brifing aldıktan sonra aynı gün 14.30 - 17.00 saatleri arasında Anemon Otel’de bir toplantı gerçekleştirecek.   

 

Meclis Araştırma Komisyonu, aile hakimi, avukat, sosyal çalışmacı, psikolog, kolluk, PDR, aile hekimi, aile odaklı sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla yapılacak toplantıdan sonra gerçekleştireceği aile ziyareti ile Ordu programının tamamlamış olacak.

 

Geceyi Ordu’da geçirecek olan Meclis Araştırma Komisyonu, 28 Mart 2016 Pazartesi günü Giresun ve Trabzon illerinde yapacakları çalışma ziyareti ve toplantıların ardından aynı gün akşamı Trabzon’dan uçakla Ankara’ya dönecek. (Haber Merkezi)

Anahtar Kelimeler : MECLİS, ARAŞTIRMA, KOMİSYONU, ORDU’YA, GELİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız