HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Ağustos 2017 Çarşamba Saat: 09:51

"30 AĞUSTOS’ BİR DEVRİ KAPATMIŞTIR”

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, 30 Ağustos,  yokluk ve çaresizlik içinde olan bir ulusun, b
"30 AĞUSTOS’ BİR DEVRİ KAPATMIŞTIR”

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, " 30 Ağustos,  yokluk ve çaresizlik içinde olan bir ulusun, büyük bir inanç ve kararlılıkla emperyalist güçlere diz çöktürdüğü eşsiz bir zaferdir. Türk Ordusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 26 Ağustos ‘ta başlayıp 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlandırdığı Kurtuluş Savaşıyla bir devri kapatmış, bağımsız ve çağdaş bir devlete sahip olmamızın yolunu açmış, Türk ulusunun bağımsızlık düşüncesini ölümsüzleştirmiştir.”dedi.

 

“CUMHURİYETİMİZE VE BAĞIMSIZLIĞIMIZA EL UZATANLARA ASLA GEÇİT VERMEYİZ”

 

30 Ağustos Zaferinin Türk milletinin bağımsız olduğunu ve bağımsız kalacağını tarihin sayfalarına altın harflerle yazdırdığını belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, “Bu zafer Cumhuriyete ve demokrasiye açılan kapıdır. Laik Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun müjdecisidir.Büyük Önder Mustafa Kemal’in ‘Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir’ sözlerini bugün bir kez daha hatırlıyoruz. İçeride ve dışarıda Cumhuriyetimize, demokrasimize, laik, sosyal, hukuk devletimize ve bağımsızlığımıza el uzatanlara asla ama asla geçit vermeyeceğimizin bir kez daha altını çiziyoruz.” dedi.

 

            CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, “Ulusumuzu özgürlük ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşturan bu eşsiz zaferin 95’nci yıldönümünde;  başta 30 Ağustos Zaferi’ni kazanan ve büyük dehasıyla ülkemizin geleceğine ışık tutan Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşları olmak üzere Kahraman Ordumuza şükranlarımızı sunuyor, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle anıyor, ulusumuzun Zafer Bayramını en içten duygularımla   kutluyorum.” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler : "30, AĞUSTOS’, BİR, DEVRİ, KAPATMIŞTIR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız