HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Ağustos 2017 Perşembe Saat: 12:11

“ZABITA, GÖREN GÖZÜMÜZ VE İŞİTEN KULAĞIMIZDIR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, “Kamu yararı ve mevcut düzeni sağlamak için büyük bir özveriyle çalışan Zabıta Teşkilatım
“ZABITA, GÖREN GÖZÜMÜZ VE İŞİTEN KULAĞIMIZDIR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, “Kamu yararı ve mevcut düzeni sağlamak için büyük bir özveriyle çalışan Zabıta Teşkilatımız, Büyükşehir Belediyemizin gören gözü, işiten kulağı ve halka yansıyan gücüdür” dedi.

Başkan Enver Yılmaz, Zabıta Haftası’nın 191. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi:

İlimizin huzuru, güveni ve refahı için halkımızın sağlığını tehdit edecek her türlü unsuru ortadan kaldırmak, haksız rekabet, dilenci, seyyar satıcı ve benzeri yasa dışı kazanç sağlayan unsurlara karşı tedbir almak, sağlığa elverişsiz koşullarda üretim ya da imalat yapan yerleri tespit ederek gerekli işlemleri yapmak, kent trafiğinde sorumluluk alanımızda olan hatalı parkları engellemek ve kamu alanlarının vatandaş tarafından rahat kullanılabilmesini sağlamak gibi birçok hizmeti yerine getiren ve hiçbir zaman fedakârlıktan kaçınmayan Zabıta ekiplerimize bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Düzene uymadan düzenini oluşturmaya çalışan bir anlayıştan artık yavaş yavaş kurtuluyoruz. Kent kültürü bilinciyle herkesin ortak yaşam alanlarında birbirine saygılı olması ve kurallara uyması gerekmektedir. Yürütülen görevin temel amacı; kent kültürünün arzu edilen seviyeye getirilmesine yardımcı olmak ve ortak yaşam alanlarında kurallara uymaktır.

Halkın sağlığı ve huzurunu tehdit eden tüm unsurlarla mücadele eden Zabıta Teşkilatının 191. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, mesai gözetmeksizin gece gündüz özveriyle çalışan tüm zabıta mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız