HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Mart 2016 Pazartesi Saat: 09:22

KAPUSUZ’A, AMERİKADAN PROFÖSÖRLÜK ÜNVANI GELİYOR

Enerji üzerine yaptığı buluşlar üzerine başta Türkiye olmak üzere dünya ülkelerinin de kısa sürede dikkatlerini çeken Ordulu Dr. Ahmet Kapusuz’a, 4 Mayıs’ta İzmir’de başlayacak olan Dünya Barış Zirvesinde Profösörlük ünvanı
KAPUSUZ’A, AMERİKADAN PROFÖSÖRLÜK ÜNVANI GELİYOR

Enerji üzerine yaptığı buluşlar üzerine başta Türkiye olmak üzere dünya ülkelerinin de kısa sürede dikkatlerini çeken Ordulu  Dr. Ahmet Kapusuz’a, 4 Mayıs’ta İzmir’de başlayacak olan Dünya Barış Zirvesinde Profösörlük ünvanı verilecek.

 

2016 İzmır Dünya Barış Zirvesi’nde Internatıonal Royal Academy Unıted Nations Tarafından Ve Amerikan Diplomatic Mıssion Of Relagions tarafından Ordulu Dr. Ahmet Kapusuz’a yapmış olduğu buluşlardan dolayı Profösörlük ünvanım takdim edilecek.

 

İnternational Royal Academy Unıted Nations tarafından ve Amerikan Diplomatic Mıssion Of Relagions 'In Türkiye ve Nijerya temsilcisi ve yetkilisi Dr Gülgün Kırgız tarafından , 2016 Dünya Barış Zirvesi İzmir’de 4 Mayıs ve 8 Mayıs arasında düzenlenecek.

 

Bilim Dünyasında da Ordu’nun tanıtımına önemli bir katkı sağlayacağına inandığını söyleyen Dr. Kapusuz, gazetemize yaptığı açıklamanın ardından bu zirvenin yalnızca enerji alanında olmayacağının altını çizerek turizm ve ticaret dünyasından da geniş katılımların sağlanacağını ifade ederek 4 Mayıs’ta ki barış zirvesine tüm Ordulu akademisyen ile turizmcilerin yanı sıra hemşerilerini de davet etti. (ŞAFAK DELİÇAKAR/OYH)

 


Haber Yorumları ( 2 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Ali ak 07.10.2016 13:56
Bu adam hepinizi kandiriyor dikkat edin ey basin...
Fatih 06.05.2016 13:43
Tebrikler

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız