HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Eylül 2017 Perşembe Saat: 11:14

OKUL ÖNLERİ ARTIK DAHA GÜVENLİ

           2017-2018 eğitim-öğretim yılının huzur ve güven ortamı içinde geçirilmesini sağlamak üzere Ordu Valiliği’nce alınan  önlemler çerçevesinde oluşturulan “Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlileri”, kontrol ve d
OKUL ÖNLERİ ARTIK DAHA GÜVENLİ

 

         2017-2018 eğitim-öğretim yılının huzur ve güven ortamı içinde geçirilmesini sağlamak üzere Ordu Valiliği’nce alınan  önlemler çerçevesinde oluşturulan “Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlileri”, kontrol ve denetimlerine başladı.

 

Ordu genelinde, polis ve jandarma sorumluluk bölgelerinde bulunan toplam 388 okulun tamamında “Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlisi” görevlendirildi.

 

Konuyla ilgili Ordu Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada ise şu konulara yer verildi; “Koordinasyon görevlileri tarafından okullarımız ve çevrelerinde güvenlik zafiyeti oluşturabilecek hususlar, okul yöneticileriyle görüşülmek suretiyle gereken tedbirler alınmaktadır.

 

İlimiz genelinde polis ve jandarma olmak üzere toplam 98 resmi ve sivil ekip görevlendirilmesi ile okul çevreleri sıklıkla kontrol edilerek, öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okullarına giriş ve çıkışları sağlanmaktadır.

 

Ayrıca, Narkotik Şube ekiplerince okul çevrelerinde gerekli kontrol ve denetimler yapılmaktadır. Bu kapsamda, 23.09.2017 günü Altınordu ilçemizde okul bahçesinde bulunan bir şahıstan 1 gram uyuşturucu madde ele geçirilmiş ve hakkında gerekli adli işlemler yapılmıştır.

 

Öte yandan, okullarımızın açıldığı 18.09.2017 tarihinden, 22.09.2017 tarihinde kadar polis ve jandarma ekiplerimiz tarafından ilimiz genelinde 852 okul servis aracı denetlenmiş olup, bu araçlardan 33’üne 11.687 TL para cezası uygulanmıştır. 1 araç ise trafikten men edilmiştir.

 

“Güvenli Okul, Huzurlu Eğitim” sloganıyla başladığımız yeni eğitim-öğretim yılının huzur ve güven ortamında geçmesi için Valiliğimizce alınan tedbirler, tavizsiz bir şekilde uygulanacaktır.” (Ordu Yeni Haber)

 

 

 

Anahtar Kelimeler : OKUL, ÖNLERİ, ARTIK, DAHA, GÜVENLİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız