HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Ekim 2017 Salı Saat: 10:12

YOL SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Ulaşımla ilgili hizmetleri Ordu ilinin 19 ilçesine ulaştıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu’nun önemli grup yollarından olan Topluca-Gökömer-Kayabaşı’nda çalışmalarına devam ediyor.
YOL SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Ulaşımla ilgili hizmetleri Ordu ilinin 19 ilçesine ulaştıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu’nun önemli grup yollarından olan Topluca-Gökömer-Kayabaşı’nda çalışmalarına devam ediyor.

Toplam uzunluğu 20 km olan yolun 12 km’sinde sıcak asfalt çalışmasının tamamlandığını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, yolun kalan 8 km’lik bölümünde ise PMT serimi yapıldığını ve altyapısının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt serimine geçileceğini ifade etti.

Yapılan çalışmalar hakkında konuşan Başkan Yılmaz, “Geride bıraktığımız süreçte yüksek rakımlı ilçelerde sıcak asfalt çalışmasına ağırlık vererek yol sorununu büyük ölçüde çözdük. Bu yıl ise çalışmalarımıza Altınordu ve Fatsa ilçelerimizde ağırlık verdik. Geride kalan 3 yıllık sürede 69 km yolu sıcak asfalta kavuşturduğumuz Altınordu’da 2017 yılı için hedefimiz, 120 km yolu sıcak asfalta kavuşturmaktı ve mevsim şartları da bu yıl amacımızı gerçekleştirmemiz yönünde oldukça elverişliydi. Çalışmalarımız bu doğrultusunda aralıksız sürüyor” dedi.

20 KM’LİK YOLUN 12 KM’Sİ SICAK ASFALTA KAVUŞTU

Altınordu ilçesinde önemli grup yollarından biri olan Topluca-Gökömer-Kayabaşı’nda çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Vatandaşlarımızın yapılması yönünde bizden talepte bulunduğu ve özlemle beklediği 20 km uzunluğa sahip Topluca-Gökömer-Kayabaşı grup yolunun 12 km’sini sıcak asfalta kavuşturduk. Kalan 8 km’lik kısımda ise asfalt öncesi altyapı çalışması sürüyor. Kısa sürede bu bölümü de asfaltlayarak hizmete sunmayı amaçlıyoruz. Yolumuzun daha uzun ömürlü olması için 11 bin 680 m3 taş duvar, 17 m3 menfez, 40 metre betonarme duvar, 945 metre koruge boru ve 1300 metre drenaj borusu kullandık. Her zaman söylediğimiz gibi altyapısı sağlam temeller üzerine inşa ettiğimiz yollarımızın evladiyelik olmasını sağlıyoruz” diye konuştu.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : YOL, SEFERBERLİĞİ, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız