HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Kasım 2017 Pazar Saat: 12:07

“MERKEZDE 268 BİNAYI GİYDİRECEĞİZ”

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ilçenin sahilinde devam eden Estetik Şehir Projesinin tamamı bittiğinde çok temiz ve çok sade bir cephe görüntüsü ortaya çıkacağını belirterek, “Bir tarafında denizin mavisi bir tarafta gök mavi
“MERKEZDE 268 BİNAYI GİYDİRECEĞİZ”

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ilçenin sahilinde devam eden Estetik Şehir Projesinin tamamı bittiğinde çok temiz ve çok sade bir cephe görüntüsü ortaya çıkacağını belirterek, “Bir tarafında denizin mavisi bir tarafta gök mavisi ile sahilde muhteşem bir şehir görüntüsü ortaya çıkacak.” dedi.

 

“BOLAMAN IRMAĞINDAN ELEKÇİ IRMAĞINA KADAR BÜTÜN BİNALAR BU ŞEKİLDE GİYDİRİLECEK.”

 Estetik Şehir Projesi’ninde kendisini en çok heyecanlandıran projelerden biri olduğunu söyleyen Fatsa Belediye Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ,  “İlk başladığında herkesin farklı eleştirileri olmuştu ama ben tamamı bittiğini gözümde canlandırıyorum çok temiz çok sade bir cephe görüntüsü ortaya çıkıyor.

Bir tarafında denizin mavisi bir tarafta gök mavisi. Herkes farklı alternatifler sunabiliyor yani şöyle olsaydı böyle olsaydı herkesin bir alternatifi var ama biz bunu yapıyoruz bu neticede de temiz ve sade bir görüntü ortaya çıkacak. Bolaman ırmağından Elekçi Irmağına kadar bütün binalar bu şekilde giydirilecek. Estetik şehir projesi bizim projemiz ama Büyükşehir Belediyemiz bütün projelerimizin hepsini üstlendi ve yapıyor hayata geçiriyor. Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

 

“ORDU, ÜNYE VE AKKUŞ’TA DA YAPILIYOR”

 Estetik Şehir Projesini ortaya attıktan sonra bu güzelliği görünce Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın bu projeyi Ordu'da, Ünye'de hatta Akkuş'ta bile yaptığını ifade eden Anlayan, “Bu proje diğer ilçelere de yapılıyor, bütün ilçelerde model olduk tabii cephe giydirme bununla beraber bitmedi daha büyüğü geliyor şimdi daha kapsamlısını yapacağız. Büyükşehir Belediyemizin sahildeki ön cephe giydirmesi 3 milyon 700 bin TL.  bunun yarısı vatandaştan alınacak yarısını Büyükşehir karşılayacak, sahilde 168 bina giydiriliyor.” dedi.  

 Fatsa’nın eski haliyle çok kirli göründüğüne dikkat çeken Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Eskiden böyle bir tarz yoktu şimdi biz Fatsa Belediyesi olarak da kendimiz şehir içindeki binaları da bu şekilde giydiriyoruz toplam 268 tane binayı giydireceğiz. Şu anda da projesini hazırlıyoruz. Bu cephe giydirme projeleri her bir bina için tek tek ayrı çalışılıyor çünkü herkesin cepheye örtüsü ayrı cephenin şekli ayrı penceresi ayrı kapısı ayrı duvara ayrı o yüzden tek tek çalışılıyor.  Şu anda projemiz çalışılıyor, 268 tane binayı merkezde giydireceğiz.” dedi.  

 

“TRAFİĞE KAPALI CADDELERİNDE TAMAMI GİYDİRİLECEK”

 Dış cephe giydirmelerinin öncelikle nerelerde olduğunu paylaşan Başkan Anlayan, “Trafiğe kapalı caddelerinde tamamı giydirilecek bir de bunu çevreleyen yollar da dahil. Mesela sahilden girdik Sönmez Kırtasiye’ye kadar, Sakarya Caddesi oradan Orta Cami’ ye kadar, Hacı Hulusi Baba Caddesi’nden Orta Büyük Camiye oradan Dereüstü Caddesi olmak üzere bu 3 caddenin kucakladığı çevrenin tamamını giydiriyoruz toplam 268 tane binayı giydireceğiz. Proje çalışmasına başladık. Büyükşehir Belediyemiz şu anda Ordu merkezde giydirme yapıyor Bu da benim çok hoşuma giden bir örnek şu anda bu Ordu merkezde uygulanıyor.” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : “MERKEZDE, 268, BİNAYI, GİYDİRECEĞİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız