HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Aralık 2017 Pazartesi Saat: 08:27

YENİ DÜNYA DÜZENİNDE GÜÇLÜ TÜRKİYE

Ordu Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği “Yeni Dünya Düzeninde Güçlü Türkiye” adlı konferansa katılan Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar ve Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş, Türkiye’de ve dünyada yaşanan son siyasi
YENİ DÜNYA DÜZENİNDE GÜÇLÜ TÜRKİYE

 

Ordu Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği “Yeni Dünya Düzeninde Güçlü Türkiye” adlı konferansa katılan Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar ve Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş, Türkiye’de ve dünyada yaşanan son siyasi gelişmeleri değerlendirdi.

 

Ordu Kültür Sanat Merkezinde yoğun katılım ile gerçekleşen konferansa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve eşi Yeter Yılmaz, Genel Sekreter Bülent Civelek, Daire Başkanları, Protokol Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

HER GELİŞİMDE BÜYÜYEN VE GELİŞEN BİR ORDU GÖRÜYORUM

 

Konferanstan önce Ordu’yla ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşan Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, daha önce değişik vesilelerle birçok kez Ordu iline geldiğini ve her gelişinde sürekli büyüyen ve gelişen bir Ordu görmenin son derece mutluluk verici olduğunu söyledi.

 

BÖLGEMİZDEKİ KAOS ORTAMININ BİZE MALİYETİ 500 MİLYAR DOLAR

 

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, yaşanan terör olaylarının Türkiye’ye maliyetinin 500 milyar doların üzerinde olduğuna dikkat çekerek, “Doğu ve Güneydoğu bölgemizde yaşanan terör olaylarının ülkemize maliyeti 300 milyar dolardır. İran ambargosu, Suriye savaşı, Ukrayna, Gürcistan, Bosna Hersek ve bölgemizdeki diğer coğrafyalarda dış güçlerin müdahalesiyle vuku bulan kaos ortamının bize maliyeti 500 milyar doların üzerindedir” dedi.

 

TÜRKİYE’YE KARŞI BİR ALGI OPERASYONU YÜRÜTÜLÜYOR

 

Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş, özellikle son zamanlarda Türkiye’ye karşı bir algı operasyonu yürütüldüğünü belirterek, “Amerika’da görülen davaya baktığımızda, kendi paçasını kurtarmak isteyenlerin kulaklarına fısıldanan bazı kelimeleri sürekli tekrar ederek bir algı oluşturmaya çalıştıklarını görüyoruz.

Dünya Ticaret Kanunları çerçevesinde birtakım faaliyetler yürüttüklerini beyan eden ilgili şirketlerin İran ile ticaret yapması, diğer ülkeleri neden bu kadar ilgilendiriyor, neden onlar yaptığı zaman herhangi bir sorun olmuyor da biz yapınca sorun oluyor? Bunları düşünmek lazım” diye konuştu.

 

Konferansın ardından sahneye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Mete Yarar ve Veyis Ateş’e konferansa katılımları dolayısıyla teşekkür ederek, plaket ve çiçek takdiminde bulundu. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : YENİ, DÜNYA, DÜZENİNDE, GÜÇLÜ, TÜRKİYE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız