HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Aralık 2017 Pazartesi Saat: 09:12

AĞAÇLAR KESİLİYOR!

Kirazlimanı Mahallesi’nde Belde Otel arazisinin özel proje alanı ilan edilmesi ile şirketlere satılması sonucu ağaçlar kesilmeye başlandı.          Ordu Çevre Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Gazi Gönül, “Ordu Belediye B
AĞAÇLAR KESİLİYOR!

Kirazlimanı Mahallesi’nde Belde Otel arazisinin özel proje alanı ilan edilmesi ile şirketlere satılması sonucu ağaçlar kesilmeye başlandı.

         Ordu Çevre Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Gazi Gönül, “Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptıkları görüşmede ağaçların tescilli olduğu için kesilmeyeceğini söyledi.

Kirazlimanı Mahallesi’ndeki Ordu’nun önemli bir alanı yok ediliyor. Mahalle halkıyla yaptığımız toplantı sonrası alanda basın açıklaması yaptık. Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısına katıldık.

Meclis toplantısı sonrası Başkan Enver Yılmaz’la mahalleden temsilcilerin, meclis üyelerinin de olduğu bir toplantıya katıldım. Başkan Yılmaz, ağaçların tescilli olduğunu söyleyerek kesilmeyeceklerini ifade etmişti ama incelememizle şimdilik iki ağacın kesilmiş olduğunu belirledik. Belki bu açıklamamızdan sonra başka ağaçlar da kesilmiş olabilir.” dedi.

Ağaçlar korunmalı”

         Mahalleliler ve dernek olarak özel proje alanı ile betonlaşmaya karşı olduklarını belirten Gönül, “ Verilen sözün takipçisiyiz. Kesilmeyecek deniyor ama kesim sürüyor. Ağaçların kesimini engelleyecek önlemler alınmalı. Ağaçlar kesildikten sonra sorumlulara verilecek cezanın anlamı olmuyor. Bir an önce ağaçlar koruma altına alınmalı. Birinci karşılaştırmada servi ağacının kesilmiş olduğu net belli.

İkinci karşılaştırmada kalın çam ağaçlarının hemen arkasındaki ince ağacı kesmişler. Çevrede ince ağaçların temizlendiği belli oluyor” diye konuştu. (Ordu Yeni Haber)

 

 

Anahtar Kelimeler : AĞAÇLAR, KESİLİYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız