HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Şubat 2018 Pazartesi Saat: 08:09

“BAHÇELİ HEPİMİZİ KANDIRDI, SENİ KANDIRMAZ MI?”

İYİ PARTİ Altınordu İlçe Başkanlığı 1. Olağan Seçimli Genel Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Seçimde kurucu Altınordu İlçe Başkanı Şenol Pazar ve yönetim kurulu üyeleri yeniden göreve getirildi. İYİ Parti Genel Başkan Yard

İYİ PARTİ Altınordu İlçe Başkanlığı 1. Olağan Seçimli Genel Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Seçimde kurucu Altınordu İlçe Başkanı Şenol Pazar ve yönetim kurulu üyeleri yeniden göreve getirildi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavat Dervişoğlu, 23. Dönem MHP Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın, TZOB Ordu Şubesi eski Başkanı ve MHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Onur Şahin, İl Başkanı Av. Tevfik Karabulut, Altınordu İlçe Başkanı Şenol Pazar ve çok sayıda partili katıldı.

Yoğun bir katılımın sağlandığı toplantıya ayrıca CHP, Saadet Partisi il, ilçe temsilcileri, Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Öztürk ve Tüm Köy Sen Ordu Şubesi Başkanı Zekayi Sagra’da iştirak etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte başlayan toplantının açılış konuşmasını ise İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanı Şenol Pazar yaptı. Konuşmasında ülke ekonomisine dikkat çeken Pazar; “İYİ Parti olarak biz üretim ekonomisinin önünü açarak, sanayi üretiminin artmasını sağlayarak, yatırımcının işlerini kolaylaştırarak yeniden üretim ekonomisini Türkiye’nin mihenk taşı haline getireceğiz. İstihdamın artması ve işsizliğin azalması için her türlü tedbiri alacağız" dedi.

“EKONOMİ CAN ÇEKİŞİYOR”

Başkan Pazar, konuşmasının devamında her evde iki işsiz olduğuna dikkat çekerek; “Ordu’da en büyük problemin genç işsizliği, kadınların işsizlik oranı %36. Üniversite mezunu gençlerin işsizlik oranı %26. Türkiye’de mezun olan her gencimiz umutsuz. Artık iş bile aramıyor!" diyerek ekonominin can çekişmekte olduğunu belirtti.

Konuşmasını "Cenabı Hak bize rızasından ayrılmayı nasip etmesin, vicdanlarımızdan ayrılmayı nasip etmesin. Cenabı Hak Şehitlerimizin ruhlarını üzecek, onları incitecek herhangi bir karar ve tavırdan bizleri korusun inşallah." duasıyla bitiren Başkan Pazar, Genel Kurulun Ordu’ya ve ülkeye hayırlı olması temennilerinde bulundu.

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Tevfik Karabulut ise konuşmasında Genel Başkanları Meral Akşener’in İYİ Parti iktidarında izleyecekleri ekonomi politikasının israfı önleyici, üretime dayalı, adil gelir paylaşımına yönelik yapısını anlattı.

Toplantıya damgasını vuran İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavat Dervişoğlu ise burada partililerine seslenerek ittifak tartışmalarına netlik getirdiklerini ve karşı durduklarını söyledi.

“BAHÇELİ HEPİMİZİ KANDIRDI, SENİ KANDIRMAZ MI?”

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef alan Dervişoğlu, “Şimdi bunlar bir araya gelmiş, ittifak yapıyormuş. Ne için yapıyorsun? ‘Yerli ve Milli İttifak’. Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendi, Sen ilk defa mı ittifak yapıyorsun? Sen geçmişte Fettullah Gülen’le oturup ittifak yapıp, sonra da kandırıldık demedin mi? Sen İmralı’ya gidip, Abdullah Öcalan ile görüşüp aldatıldık demedin mi? Şimdi yarın çıkarsın, Devlet Bahçeli de beni kandırdı dersin. Devlet Bahçeli hepimizi kandırdı, seni kandırmaz mı?” dedi.

“İKİ YANLIŞTAN BİR DOĞRU ÇIKMAZ”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, ittifak konusunda, ‘bu saray ve şato ittifakına sayın genel başkanımız saray koalisyonu’ dediğini aktaran Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“İki yanlıştan bir doğru çıkmaz. Recep Tayyip Erdoğan’a, Devlet Bahçeli’nin kendisiyle ittifak yapmak da yetmez. Ben kendisine başka bir tavsiyede bulunuyorum. İmralı’ya gitsin Abdullah Öcalan ile Vatikan’a gitsin Papa’yla, Pensilvanya’ya gitsin FETÖ ile bir ittifak daha yapsın, yanına da Devlet Bahçeli’yi de alsın karşımıza öyle çıksın. O zaman el mi yaman, bey mi yaman hep birlikte göreceğiz.”

“EVE ZOR GİDİYORSUN, AFRİN’E NASIL GİDECEKSİN?”

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, “Gerekirse Afrin’e de gideriz” sözlerine karşılık eleştirisini sürdüren Dervişoğlu; “Sen daha oturduğun koltuktan kalkıp evine zor gidiyorsun. Afrin’e nasıl gideceksin?” sorusunu sordu.

Konuşmaların ardından tek liste ile gerçekleşen seçimde ise Altınordu İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Şenol Pazar’ın yönetiminde ise şu isimler yer aldı: Ecdat Sakaoğlu, İzzet Sevinç, Selim Ergen, Hasan Bacınoğlu, Aydın Savaşkan, Çiğdem Karakaya, Pembe Merve Karabulut, Hasret Şahin, Aysin Özel, Nuriye Canlıca, Hakan Ateşoğlu, Yakup Eser, Ahmet Güray, Şeref Tercan, Mehmet Engür, Akif Alan, Aydın Şanlıtürk, Arda Gürsoy, Sevim Gürbüz, Yücel Günday, Aytaç Yalçın, Serhat Gür, Meltem Bircan Aksoy, Emrah Bayraktaroğlu, Ertan Özyurt, Mehmet Can İşcan, Tülay Turan Özkaya, Nalan Gök, Aydın Şahin, Şahin Aydemir, Mustafa Kemal Kabagil, Osman Koç.  (Ordu Yeni Haber)

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız