HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Şubat 2018 Pazartesi Saat: 08:19

KARAYANIZ’DAN YENİ KİTAP : “KIYAMET ÇİÇEĞİ”

Ordu’lu Yazar Nurşen Karayanız’ın “Kıyamet Çiçeği” adlı romanı çıktı. Kariyer Yayınevi imzasıyla edebiyat dünyasına katılan eser, aha ilk gününden ilgi gördü. Kitapevleri ve web satış mağazalarında satışa sunulan kitap
KARAYANIZ’DAN YENİ KİTAP : “KIYAMET ÇİÇEĞİ”

Ordu’lu Yazar Nurşen Karayanız’ın “Kıyamet Çiçeği” adlı romanı çıktı. Kariyer Yayınevi imzasıyla edebiyat dünyasına katılan eser, aha ilk gününden ilgi gördü. Kitapevleri ve web satış mağazalarında satışa sunulan kitap ülke genelindeki okur kitlesine ulaşıyor.

“Adın Sızlıyor Yüreğimde” şiir kitabı ve “Tuana’dan Mina’ya Kabuksuz Yara” adlı romanıyla tanınan genç yazar Karayanız, “Kıyamet Çiçeği” ile kendini ispatladı.  Ordulu yazarın bu yeni kitabı kapak tasarımından içerik editörlüğüne kadar tam bir profesyonel çalışma.

Kitabın arka kapağında ise şu ifadelere yer verilmiş: Zamanın bile iyileştiremediği yaralar var taa eskilerden kalan. Tüketilmeyi bekleyen bir ömür gibi yalın ve zor. Kiminin ki sandık sarısı, kiminin ki çocukluktan beri gönül yarası. Kiminin ki de kadir kıymet bilmez sevdası, kiminin ki kömür tutmuş zihniyet zorbası... Böyle uzayıp gider... Sanırım bu gecenin de bir yarası var.

Gökyüzü bürünmüşken karanlığa ağlamaklı bütün şehir… Evimin çatısına düşen damlalardan anlıyorum bunu. Kirpiklerim ağırlaşıyor, ışıklar kapanıyor, hiçbir yara başka bir yarayı sarmıyor. Hani her kadın, erkeğinin Kıyamet Çiçeği’ydi. Ve her aşk kırmızıdan çalınmış bir şiirdi. Masal ne vakit bitti?
 
Kaybolmak istiyorum çoğu zaman ve uzaklaşmak her şeyden. Yaşanılan onca acının ardından, masalımızın tekrar yazılamayacağını bildiğim halde seni yazıyorum yine de. Lisedeki öğretmenden duyduğum bir şiir gi bi. Her ayrılık biraz esmere çalar, değil mi?

Karayanız’ın eserini içeriği üzerine henüz net bilgi olmasa da yazar ve okuyucu tarafından gelecek yorumlar merakla bekleniyor. Yazar Karayanız’ın kitabının tanıtımı için Ordu başta olmak üzere, memleketin her köşesinde çeşitli kitap fuarlarına katılacağı biliniyor. (Ordu Yeni Haber)

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız