HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Haziran 2018 Salı Saat: 09:06

FATSA , GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

2018-2019 sezonunda TFF 3.Lig’de mücadele edecek olan ve transfer sezonun da kadrosuna kattığı isimlerle dikkat çeken Fatsa Belediyespor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, son olarak teknik direktör Can Güven’in ist
FATSA , GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

2018-2019 sezonunda TFF 3.Lig’de mücadele edecek olan ve transfer sezonun da kadrosuna kattığı isimlerle dikkat çeken Fatsa Belediyespor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, son olarak teknik direktör Can Güven’in isteği üzerine  sağ kanat oyuncusu Ali Say ile de anlaştı.

Teknik patron Can Güven'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fatsa Belediyespor transfer komitesi yaptığı görüşmeler sonucunda 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Ali Say ile anlaşmaya vararak sözleşme imzaladı. Başarılı futbolcu geçen sezonun ilk yarısında 2.Ligde Karşıyaka, ikinci yarısında ise Nazilli Belediyespor forması giymişti. Sezonu 26 maçta 4 golle tamamlayan tecrübeli sağ kanat oyuncusu Ali Say, 2014-2015 sezonunda formasını giydiği Balçova Yaşamsporla Türkiye Kupasında Galatasaray'a karşı gol kaydetmişti.

Ali Say Kimdir ?

21 Temmuz 1993 İzmir Konak doğumlu olan Ali Say futbol hayatına 2004 yılında Göztepe alt yapısında başladı. 2010 yılında Karşıyaka genç takımına geçerek burada 2013 Ocak ayında A takıma yükseldi ve 4,5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Uzun yıllar Karşıyaka formasını başarıyla giydi. Balçova Yaşamspor, Kartalspor, Aydınspor 1923 takımlarında kiralık olarak oynadı  ve geçen sezon Ocak ayında 2.Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor'la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Başarılı sağ kanat oyuncusu Ali Say kariyerinde U-21 Liginde 79 maçta 7 gol, Türkiye Kupası 7 maçta 1 gol, TFF 1.Ligde 24 maçta 1 gol, TFF 2.Ligde 69 maçta 11 gol, TFF 3.Ligde 14 maçta 2 gollük performans gösterdi. 2 kez U-20 ve 5 kez de Olimpik Milli takımımızın formasını giydi.

                Fatsa Belediyespor şu ana kadar iç transferde Rıdvan Sönmez  ve kaleci Ömer Can ve dış transferde ise Van Büyükşehir Belediyespor’dan stoper Fahrettin Bıyıklı , Utaş Uşakspor’dan stoper Fatih Çolak ile Isparta Davrazspor’dan da orta saha oyuncusu Oğuzhan Kandemir ‘e sözleşme imzalatmıştı.(Spor Aksiyon)

Anahtar Kelimeler : FATSA, GÜCÜNE, GÜÇ, KATIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız