HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Temmuz 2018 Cuma Saat: 08:57

GENÇ’TEN ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Son zamanlarda ilçe ziyaretlerini artıran ve devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, ilçe spor salonlarında antrenman yapan sporcularla bir araya gelen Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ziyaretlerine devam etti. Son iki günde
GENÇ’TEN ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Son zamanlarda ilçe ziyaretlerini artıran ve devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, ilçe spor salonlarında antrenman yapan sporcularla bir araya gelen Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ziyaretlerine devam etti.

Son iki günde 6 ilçeyi gezerek çalışmaları bizzat takip eden Spor İl Müdürü Mustafa Genç’in ilk durağı Atatürk Spor Salonu oldu. İlçede faaliyette bulunan beş takıma ev sahipliği yapan Atatürk Spor Salonu Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle baştan aşağıya yenileniyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Genç, Spor İlçe Müdürü Ahmet Boztepe’den son çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra salonda basketbol kursu gören sporcuları ziyaret eden Spor İl Müdürü Mustafa Genç, sporcularla bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinledi.

Genç’in bir sonraki durağı ise Fatsa oldu. Burada Fatsa Gençlik Merkezini ziyaret eden Genç, Fatsa Gençlik Merkezinin çalışmaları hakkında Gençlik Merkezi Müdürü Beraat Şahin’den bilgiler aldı.

Son olarak Korgan ve Kumru ilçelerindeki spor salonlarını ziyaret eden Genç ilçe müdürlerinden spor salonlarının durumu hakkında bilgi aldı.

 

 

Anahtar Kelimeler : GENÇ’TEN, ZİYARETLER, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız