HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Ağustos 2018 Salı Saat: 10:17

ÜNYE 1957, BOLUDA

Spor Toto BAL 4.Grup’ta mücadele edecek olan Ünye 1957 Spor, Bolu’da 3. Etap kamp çalışmalarını sürdürüyor. Bolu kampı 3 Eylül’de sona erecek. 28 Ağustos Salı gününe kadar Bolu’da kamp çalışmalarına çift idmanla devam edecek
ÜNYE 1957, BOLUDA

Spor Toto BAL 4.Grup’ta mücadele edecek olan Ünye 1957 Spor, Bolu’da 3. Etap kamp çalışmalarını sürdürüyor. Bolu kampı 3 Eylül’de sona erecek.

28 Ağustos Salı gününe kadar Bolu’da kamp çalışmalarına çift idmanla devam edecek olan Ünye 1957 Spor, aynı gün Türkiye Kupası 1. kademe müsabakası için Sinop’a geçecek. 29 Ağustos Çarşamba günü sezonun ilk ciddi sınavını vermek üzere Sinopspor ile Türkiye Kupası maçında karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlılar kupa maçının ardından tekrar Bolu’ya dönerek kamp çalışmalarına devam edecek.

Türkiye Kupası maçının sonrasında kamp çalışmaları kapsamında 2 hazırlık karşılaşması daha oynayacak olan Ünye 1957 Spor, Bolu kampına 3 Eylül’de nokta koyacak.

                Öte yandan Ünye 1957 Teknik Sorumlusu İbrahim Yıldırım, Başiskele Doğantepespor’la oynanan ve golsüz biten maç ve kampa yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Bolu kampı daha çok oyun şablonumuzu geliştirici saha ve taktiksel çalışmalarla beraber hazırlık maçları şeklinde geçecek. Bu anlamda da buradaki ilk hazırlık maçımızı bugün oynadık. Genel anlamda olumlu bizi memnun eden bir oyun ortaya koyduk. Maçın baştan sonuna kadar hakimi topa sahip olan tarafıydık. Hücumda ve final paslarında eksiklerimiz var. Bunların üzerinde durarak lige kadar tam anlamıyla hazır hale gelmek istiyoruz” dedi. (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, 1957, BOLUDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız