HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Eylül 2018 Cumartesi Saat: 11:54

Y.ORDU, 3 PUAN İÇİN VURACAK

TFF 3.Lig 2. Grupta  yenilgisiz zirvede oturan Y.Orduspor, 5.hafta da sahasında oynayacağı Ofspor maçını da kazanarak yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor.                 Sahaya mutlak üç puan parolasıyla çıkacak olan Y
Y.ORDU, 3 PUAN İÇİN VURACAK

TFF 3.Lig 2. Grupta  yenilgisiz zirvede oturan Y.Orduspor, 5.hafta da sahasında oynayacağı Ofspor maçını da kazanarak yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor.

                Sahaya mutlak üç puan parolasıyla çıkacak olan Y.Orduspor rakibiyle yarın saat 15.00’de 19 Eylül Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Bu arada teknik sorumlu Mustafa Özer’in, lig maçlarına yönelik yaptığı açıklamada, “Şu anda lideriz grupta ve yolumuza devam ediyoruz.Ofspor maçını da kazanarak yolumuza devam etmenin de hesaplarını yapıyoruz” şeklindeki açıklamasının Y.Orduspor’un sahaya kazanmak adına çıkacağını da belgeledi.

                Bu arada, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi tarafından yapılan açıklamaya göre,30 Eylül Pazar günü saat 15.30’da 19 Eylül Stadı’nda  oynanacak olan Y.Orduspor-Ofspor karşılaşmasında  Osmaniye Bölgesi Bölgesi Hakemi Burak Aksak  düdük çalacak.

                Aksak’ın yardımcılıklarını ise Yasin Kılıç ve Emrah Ulusoy yapacak. Ayni maçta Ahmet Ulaş’ta dördüncü hakem olarak sahada yer alacak.

                TFF 3.Lig 2. Grupta 5.hafta da oynanacak diğer maçların programı ile bu maçlarda görev yapacak hakemler de şöyle:

                30 Eylül Pazar: Elazız Belediyespor-Altındağ Belediyespor: Feridun Daldaş, Van Büyükşehir Belediyespor-Kırşehir Belediyespor: Fevzi Erdem Akbaş, Adıyaman 1954 Spor-Osmaniyespor: Gökhan Özbulut, Düzcespor-Bergama Belediyespor: Volkan Okur,Kemer 2003 Spor-Alibeyköyspor: Gürca n Hasova ve Sultanbeyli Belediyespor-Kızılcabölükspor: Safa Yılmaz.

                1 Ekim Pazartesi: Karşıyaka-Esenler Erokspor: Deniz Kükrek.

                Öte yandan TFF 3.lig 2. Grupta 5.hafta karşılaşmaları öncesinde puan cetvelinin ilk altı sırası ile son ödrt sırası şöyle:

                İlk altı:Y.Ordu 8, Kızılcabölükspor 7, Catalcaspor 7, Van Büyükşehir Belediyespor 7, Düzcespor 7 ve Kırşehir Belediyespor 6.

Son dört:AltındağBelediyespod 3, ElazizBelediylespor 3, Alibeyköyspor 2 ve Ofspor 1.

                Diğer taraftan  TFF 3.Lig 3. Grupta mücadele eden ve dördüncü hafta maçları sonrasında bir puanla en alt sırada oturan bir diğer temsilcimiz Fatsa Belediyespor’da 5.hafta da  deplasmanda Ankara Adliyespor’la karşılaşacak. Müsabaka 1 Ekim Pazar günü saat 15.30’da oynanacak.

(Ordu Yeni Haber)

               

 

Anahtar Kelimeler : Y.ORDU, 3, PUAN, İÇİN, VURACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız