HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Ocak 2019 Pazar Saat: 11:16

MİLLİ TAKIM KIL PAYI KAÇTI

Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÜNBEGDER) Antrenörü Suna Yerlikaya, Samsun’da gerçekleştirilen okçuluk milli takım seçmelerinde sporcuları Meryem Yazıcı’nın Türkiye 9.’su olarak milli takımı kıl payı kaçırdı
MİLLİ TAKIM KIL PAYI KAÇTI

Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÜNBEGDER) Antrenörü Suna Yerlikaya, Samsun’da gerçekleştirilen okçuluk milli takım seçmelerinde sporcuları Meryem Yazıcı’nın Türkiye 9.’su olarak milli takımı kıl payı kaçırdığını söyledi.

            -“Beklediğimiz sıralamaya ulaşamadık”-

Bazı şanssızlıklardan dolayı bekledikleri başarıya ulaşamadıklarını ifade eden Yerlikaya, “Sporcumuz Meryem Yazıcı kendi kategorisinde Türkiye’nin ilk 9’unda yer aldı. Tabi daha üstlerde beklediğimiz bir sıralaması vardı ama biraz heyecan ve birazda o anki rahatsızlığından dolayı beklediğimiz sıralamaya ulaşamadık. Sıkı bir çalışma ile seneye salon okçuluğa hazırlanacak kendisi. Kendisini salon okçuluktan inşallah seneye milli takıma göndereceğiz. Seçilen sporcular zaten milli takım sporcularıydı ve bir haftadır aynı salonda kamp yapıyorlardı. O yüzden onlar biraz daha avantajlıydı ve sıralamada daha iyi bir noktada yer aldılar.” dedi.

-“Ünye artık okçuluğu tanıyor”-

Okullarda sporcu taraması yapacaklarını ve sömestr tatilinde kurs açacaklarını ifade eden Yerlikaya,açıklamasını şöyle noktamadı:

“ÜNBEGDER olarak kurslarımız devam ediyor. Ünye okçuluğu tanıdıkça halkımızın okçuluğa karşı isteği de yükseliyor ve talepler geliyor. Ünye artık okçuluğu tanıyor. Bunun yanı sıra okullarda sporcu taraması yaparak altyapı sporcusu olarak bu işi gerçekten isteyip, yapabilecek 10-15 sporcu seçeceğim. İnşallah bu sporcularımız ilk etapta Ünye’nin adını, sonrasında da Türkiye’nin adını duyurmak istiyoruz. Bizim hiç tatilimiz yok. İnşallah sömestr tatilini de değerlendirerek bu tatilde bir kurs açmayı planlıyoruz. Veliler ve öğrencilerimiz salonumuza gelip tesisimizi görsünler, salonun sıcak atmosferini görsünler.”(Ünye Kent)

 

Anahtar Kelimeler : MİLLİ, TAKIM, KIL, PAYI, KAÇTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız