HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Ocak 2019 Pazar Saat: 13:16

TRİATLON HAKEM KURSU AÇILIYOR

Türkiye Triatlon Federasyonu bünyesinde, 20129 yılı içerisinde Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya ve Ordu/Ünye ilçesinde triatlon(üç branşın yüzme, bisiklet ve koşunun bir arada yapıldığı, kişisel bir spor) hakem kursu açılacak.
TRİATLON HAKEM KURSU AÇILIYOR

Türkiye Triatlon Federasyonu bünyesinde, 20129 yılı içerisinde Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya ve Ordu/Ünye ilçesinde triatlon(üç branşın yüzme, bisiklet ve koşunun bir arada yapıldığı, kişisel bir spor) hakem kursu açılacak.

Türkiye Triatlon Federasyonu resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Türkiye genelinde açılacak olan aday hakem kurslarından birinin Ünye’de açılacağı duyuruldu.

Türkiye Triatlon Federasyonu resmi internet sitesinden konuya yönelik yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Türkiye Triatlon Federasyonu bünyesinde, 2019 yılı içerisinde aday hakem kursları açılması planlanmaktadır. Kurslar müracaat sayısı göz önünde bulundurularak Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya ve Ordu/Ünye illerinde açılması planlanmaktadır. Açılması planlanan aday hakem kurslarına başvuru yapmak isteyenlerin, 28 Ocak 2019 Pazartesi günü saat 17.30'a kadar;

a. https://goo.gl/forms/3twqlxU5dqkwaLE83 link üzerinden açılan bilgi formunu doldurarak kayıt işlemlerini yaptırmış olmaları,

b. Kursa katılmak istediğine dair dilekçeyi Türkiye Triatlon Federasyonu [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir.

Aday hakem kursu en az 15 kişi ile sınırlıdır. Yeterli müracaatın olmadığı o ilde kurs açılmayacaktır.

Bu arada Aday hakemlerde aranacak şartlar ise şöyle:

1.T.C. vatandaşı olmak, 2. En az lise ve dengi okul mezunu olmak, 3. 18 yaşından küçük, 50 yaşından büyük olmamak, 4. Sağlık durumunun hakemlik yapmaya müsait olduğunu gösterir rapor ibraz etmek, 5. Taksirli suçlar hariç olmak üzere ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla; zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve satın almalara fesat karıştırmak, devlet sırlarını açığa vurmak suçlarından dolayı tecil edilmiş olsa dahi ceza almamış olmak, 6. Triatlon Federasyonu Ceza Talimatı’na göre altı aydan fazla veya son üç yıl içerisinde toplam bir yıldan fazla yarışmalardan men veya hak mahrumiyeti cezası almamış olmak, 7. Açılacak hakem kursunda yapılacak yazılı, sözlü ve uygulamalı sınavlarda başarılı olmak ve 8. Triatlon Federasyonu Yönetim Kurulu’nca belirlenen kurs katılım ücretini federasyon hesabına yatırdığını gösterir banka dekontu ibraz etmek

Öte yandan kursa katılımda gözönünde bulundurulacak özellikler ise şöyle:

1. Teknik bilgiye sahip kişiler, (Bilgisayar ve elektronik alanında uzman olduklarını belgeleyenler), 2. Yabancı dil bilgisi seviyesine sahip olanlar (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı sonucunu belgelemek koşulu aranmaktadır., 3. A2 Motor ehliyetine sahip olanlar, 4. Diksiyonu düzgün ve sunucu olanlar, 5. BESYO mezunu veya okumakta olanlar ve 6. Diğer spor dallarında hakemlik tecrübesi bulunanlar.

Aday hakemlerden istenilen belgeler de şunlar:

1. Nüfus cüzdanı fotokopisi, 2. 2 Adet Vesikalık resim (fotokopi olmayacak), 3. Adli sicil kaydı, 4. Sağlık raporu, (Sağlık Ocağı veya Hükümet Tabipliğinden Alınacak Belgenin Aslı), 5. Öğrenim belgesi fotokopisi, 6. Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanlığına ait Türkiye Ekonomi Bankası (Keçiören Şubesi) IBAN: TR14 0003 2000 0000 0061 0283 83 no'lu hesabına hakem kurs katılım ücretinin (100,00 TL)  yatırıldığına dair banka dekontu, 7. Kursa katılım dilekçesi  ve 8. GHSİM ceza belgesi

Öte yandan aranan şartları taşıyan kursiyerler, Türkiye Triatlon Federasyonu'na dilekçe ile müracaat edecekler, istenilen tüm belge ve evrakları bir dosya ile birlikte toplu halde Triatlon Federasyonu'nca kurs vermek üzere görevlendirilen Merkez Hakem Kurulu Üyelerine kurs başlangıç günü eksiksiz olarak teslim edeceklerdir.”(Ordu Yeni Haber)

 

 

Anahtar Kelimeler : TRİATLON, HAKEM, KURSU, AÇILIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız