HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Haziran 2019 Pazartesi Saat: 11:07

YENİ ORDUSPOR’A, YENİ BAŞKAN!

Yeni Orduspor’da Kulüp Başkanlığı’na Av.Uğur Çelenk seçildi. TFF 3. Lig´de mücadele eden Yeni Orduspor, yeni sezona yeni yönetimini belirledi. Yeni Orduspor tesislerinde gerçekleştirilen genel kurulda eski Başkan Faruk Zavalsız aday ol
YENİ ORDUSPOR’A, YENİ BAŞKAN!

Yeni Orduspor’da Kulüp Başkanlığı’na Av.Uğur Çelenk seçildi.

TFF 3. Lig´de mücadele eden Yeni Orduspor, yeni sezona yeni yönetimini belirledi. Yeni Orduspor tesislerinde gerçekleştirilen genel kurulda eski Başkan Faruk Zavalsız aday olmazken tek aday olarak seçime giren Av. Uğur Çelenk, tüm üyelerin oylarıyla kulüp başkanlığına seçildi.

Eski AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak´ın divan başkanlığını yaptığı kongrede yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Uğur Çelenk, Ahmet Fuat Türkmen, Akın Şahin, Ali Çelik, Ayhan Çelenk, Burakcan Karaman, Celal Avcı, Cemal Kurucu, Cengiz Koçyiğit, Davut Alan, Davut Yaldız, Erol Küçükoğlu, Fatih Titiz, Günay Şanlı, Hacı Mehmet Baş, Hulusi Yerebasmaz, Mehmet Avcı, Mehmet Giral, Mehmet Kürşat Güler, Mehmetcan Uygun, Menderes Türkeli, Mert Şenocak, Necmi Kara, Orhan Aktaş, Osman Çakıroğlu, Rıfat Poyraz, Selim Altaş, Süleyman Arslan, Uğur Yıldız, Veysel Köybaşı, Yücel Yalçınkaya, Yüksel Aydın, Zekai Sönmez.

Yeni Orduspor Kulübü´nün toplam gelirinin 6 milyon 667 bin 447 lira olduğu belirtilirken, toplam giderlerin ise 7 milyon 485 bin 87 lira olduğu kaydedildi. Böylelikle Ordu ekibinin borcunun 818 bin lira olduğu açıklandı.

Bu arada açıklamalarda bulunan Divan başkanı Oktay Çanak, “Şunu herkes bilsin. Yeni Orduspor, hiçbir zaman bir Orduspor değildir. Orduspor bir çınardır. Birilerinin kötü yönetimiyle geldiği noktada Yeni Orduspor, onun belki bir yaprağı, dalı olabilir. Bizim niyetimiz, Ordu´nun çocuklarına keyif veren bir profesyonel takım oluşturmak. Birleşme süreci devam ediyor. Kapatılmış bir konu yok” dedi.

Öte yandan başkan Uğur Çelenk ise yaptığı açıklamada Orduspor tarafının seçime saatler kala birleşmeden vazgeçtiğini belirterek, “Yeni Orduspor ile Orduspor birleşmesi süreci vardı. 20 günü aşkın süredir birleşme için büyük çaba sarf edildi. İkilik ortadan kaldırılsın diye gayret gösterildi. Süreç içerisinde %99.9´a yakın bir anlaşma varken, anlaşma yıkıldı. Görüşmeler gerçekleştirdik. Ama geldiğimiz noktada bu ikili yapıdan nemalanan kişiler, gruplar sürece darbe vurdular. Biz hiçbir zaman masadan kalkan taraf olmadık. Biz hala masadayız. Kapımız dün olduğu gibi bugün de tüm Ordululara açık. onları da davet ediyoruz. Bu davet hiçbir şarta ve kurala da bağlı değildir. Görüşmeleri yapan Savaş Şimşek ve Faruk Zavalsız´a teşekkür ediyorum. Ama bugün itibariyle bu birleşme yaşanmadı. Olaya bir el mi girdi bilemiyoruz! İnşallah bundan sonraki süreç daha güzel olur” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler : YENİ, ORDUSPOR’A, BAŞKAN!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız