HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Temmuz 2019 Cumartesi Saat: 12:12

“TFF SÜRECİNE ARTIK GEÇTİK”

Y.Orduspor Divan Başkanı Oktay Çanak, Ordusor süreci ile ilgili gelinen nokta itibariyle kamuoyunu bilgilendirdi. Çanak, Sosyal Medya hesabından konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “Divan Başkanlığı görevimin gereği
“TFF SÜRECİNE ARTIK GEÇTİK”

Y.Orduspor Divan Başkanı Oktay Çanak, Ordusor süreci ile ilgili gelinen nokta itibariyle kamuoyunu bilgilendirdi.

Çanak, Sosyal Medya hesabından konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti.

“Divan Başkanlığı görevimin gereği olarak; Orduspor süreci ile ilgili geldiğimiz nokta itibariyle kamuoyunu bilgilendirmek istiyorum.

 “*Özellikle herkes rahat olsun. Fiili bütünlük konusunda taraflar tam bir fedakarlık içerisinde birlikte yürüyor. Özellikle dışarıda işin tam anlamıyla cefasını çeken isimsiz kahramanların duruşu, atılan adımları daha da güçlü kılıyor. Dün bu şehrin çocukları olan bizler, bugün bu şehrin çocuklarının taşıdığı Orduspor’ lu ruhunu yarın ki nesillere hep birlikte taşıyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

*İsim ve arma değişikliği ile lige bu şehrin heyecanını katacak, rakiplere amiyane tabirle sahayı dar edeceğiz. Ya birlikte var olacak, ya da birlikte yok olacağız. Ya birlikte sevinecek ya da birlikte üzüleceğiz. Süreci birlikte yürüttüğümüz insanlarda bu samimiyet fazlasıyla var. Karşılıksız ve şartsız Orduspor  peşinde koşan gönüllere dost olacak, omuz omuza vereceğiz. Birilerinin şahsi haslet ve hesaplarına ise asla yol vermeyecek, fren olacağız.

*Yönetimin oluşması hususunda daha önce Kulüp Başkanı Sn. Uğur Çelenk tarafından tüm il milletvekilleri ile görüşme sağlanmıştır.

Bu süreçte Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. M. Hilmi Güler ve Altınordu Belediye Başkanı Sn. Aşkın Tören ile de görüşmeler yapılmıştır. Gerek birleşme sürecine gerekse sezon boyunca kulübün desteklenmesi konusunda her türlü desteklerini ifade etmişlerdir.

*Profesyonel kulüpleri yönetmek zahmetli ve zor işlerdir. Profesyonel bir akıl ama amatör bir yürek gerekir. Kulübün borçlandırılmadan yönetilmesi her türlü başarıdan daha önceliklidir. Bugüne kadar tüm maddi ve manevi yükümlülükler birleşme sürecini yürüttüğümüz Savaş Şimşek, Mahir Akdere, Adem Akça arkadaşlarımız, Kulüp Başkanımız ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın fedakarlığı ile yerine getirilmiştir. Başka hiçbir kişi ve/veya kurum tarafından maddi destek şu ana kadar verilmemiştir. Kimden gelirse gelsin verilen her destek kamuoyuyla paylaşılacaktır.

*TFF sürecine artık geçtik. Artık hızla yol almamız lazım. Kuralar çekildi. Gruplar belli oldu. Şu ana kadar transferler yapıldı, yapılmaya da devam edecektir. TFF ye yaptığımız başvuru ile alınacak karar sonrası açıklamalar Kulübümüzün yetkili kurulları tarafından paylaşılacaktır.

Orduspor’un kazandığı, Ordu’nun çocuklarının mutlu olduğu bir sezon olması temennisiyle”  (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : “TFF, SÜRECİNE, ARTIK, GEÇTİK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız