HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Ağustos 2019 Pazar Saat: 11:50

“SPOR ERDEM VE AHLAK İŞİDİR”

Başkan Güler, basın toplantısının soru-cevap kısmında bir gazetecinin sorusu üzerine “Orduspor-Yeni Orduspor” konusunda şu açıklamada bulundu: “Orduspor hem geçmişimiz hem şimdimiz hem geleceğimiz. Ordusporun şerefli geçmişiyle g
“SPOR ERDEM VE AHLAK İŞİDİR”

Başkan Güler, basın toplantısının soru-cevap kısmında bir gazetecinin sorusu üzerine “Orduspor-Yeni Orduspor” konusunda şu açıklamada bulundu:

“Orduspor hem geçmişimiz hem şimdimiz hem geleceğimiz. Ordusporun şerefli geçmişiyle geleceğini birleştirmek için çok uğraştım. Bununla ilgili akademisyenlerle, uzmanlarla ve aynı zamanda futbol federasyonu başkanıyla, kulüp başkanlarıyla görüşmeler sağladım. 

Nasıl Beşiktaş’ın Baba Hakkı’ları varsa bizim de fındık harmanlarından topladığı fındıklarla Orduspor’u kuran ve bize büyük şeref ve onur bırakan Kara Ali’miz, Ali Ataoğlu’muz var. Biz de onun izinde yürüdük. İstedik ki güçler birleşsin ve tek bir takım olsun. Ne yaptıksa ters bir şey çıkmaya başladı.

Biz futbolun siyasetten uzak ranttan uzak olmasını söylerken çok anlaşılmaz şeyler olmaya başladı. Bir takım düşünün ki 5 yılda 6 basamak birden düştük. İstesek böyle bir şeyi yapamazdık. Ben bu ilin abisiyim. Benden habersiz bir şey olmaması lazım.

Bana soruluyor gibi yapıp numara yapılmaması lazım. Spor erdem işidir, ahlak işidir. Ben yönetin değil yönlendiren olacağım. Samimi olan delikanlı olan herkes ile ben çalışırım. Ben başından beri aynı sözdeyim. Ordusporun çok şerefli bir mazisi var, sporcuları var aslanlar gibi çıkarlar”

 

Anahtar Kelimeler : “SPOR, ERDEM, VE, AHLAK, İŞİDİR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız