HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Eylül 2019 Pazartesi Saat: 06:43

“DAHA İYİ BİR ORDUSPOR İZLETECEĞİZ”

TEKNİKDİREKTÖR ÖZDEN, UMUTLU KONUŞTU:
“DAHA İYİ BİR ORDUSPOR İZLETECEĞİZ”

Orduspor teknik direktörü Telat Özden, 68 Akhisar Belediyespor müsabakasının ardından yaptığı değerlendirmede, Orduspor’lu futbolcuların sahada canla, başla mücadele ettiklerini belirterek, önümüzde ki haftalarda taraftarlara daha iyi bir Orduspor izleteceklerini söyledi.

Maç sonrası kameralar karşısına geçen Teknik direktör Telat Özden, yaptığı açıklamada; “Sahamızda oynadığımız ilk maçın çok önemli olduğunu biliyorduk. Takım henüz hazır olmamasına rağmen ben bütün oyuncularımı kutluyor ve tebrik ediyorum. Bildiğiniz gibi henüz lisansları çıkmayan 4 tane futbolcumuz var. 4 futbolcunun da geçen Cuma günü bonservislerini bildirmiştik.

Oradan da cevap bekliyoruz. Pazartesi yetişmezse arkadan gelen 3-4 oyuncumuz daha var. Olmazsa onları takviye edeceğiz. Bunun yanı sıra takımda sakat ve hala hazır olmayan futbolcularımız bulunuyor. Ben inanıyorum ki, önümüzde ki haftalarda taraftarlarımıza daha da iyi bir Orduspor izleteceğiz” dedi.

Maçın ikinci yarısını da değerlendiren Özden, açıklamasının devamında; “İkinci yarıda bir kişi eksik kalmamıza rağmen yine de iyi mücadele ettiğimize inanıyorum. Eksik kalıncaya kadar rakibe neredeyse hiç pozisyon vermedik. Maç genelinde de bizim gol yollarında 2-3 tane önemli pozisyonumuz oldu. Ancak meşin yuvarlağı filelerle buluşturamadık.

Bir puanla başladık ama en azından puan kaybı yaşamadık. Orduspor, taraftarının da desteği ile daha da iyi noktalara gelecek. Ben bu anlamda bütün oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Canla, başla mücadele ettiler. Hepsini kutluyorum” diye konuştu.  (HABER MEHMET KESKİN)

Anahtar Kelimeler : “DAHA, İYİ, BİR, ORDUSPOR, İZLETECEĞİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız