HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Eylül 2019 Pazartesi Saat: 07:00

“ARTILARIMIZ EKSİKLERİMİZDEN FAZLA”

A Millii Takımımızın 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu beşinci maçında Andorrayı 1-0 mağlup etmesinin ardından teknik direktör Şenol Güneş bir basın toplantısı düzenledi.                 Şenol organ
“ARTILARIMIZ EKSİKLERİMİZDEN FAZLA”

A Millii Takımımızın 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu beşinci maçında Andorra'yı 1-0 mağlup etmesinin ardından teknik direktör Şenol Güneş bir basın toplantısı düzenledi.

                Şenol organize ettiği basın toplantısında şunları vurguladı:

"Son dakikada Ozan ile golü bulduk. Daha erken de bulabilirdik. Birinci dakikada gol bulsak oyun değişecekti. İş kontrolden çıkmadı, ne yaptığımızı biliyorduk. Oyuncular iyi niyetli, yetenekleri ve karakterlerini sahaya yansıttılar. Kazanmak için de maça asıldılar.

Çok pozisyon vardı, daha fazla olabilirdi. Bazen aceleci davrandık, bazen kenardan gelen toplarda isabet olmadı, bulduklarımızı da kaçırdık. Şutlarımızın birçoğunu kaleci çıkardı, zaman zaman telaşla erken şut attık. Ortaları buluşturma sayımız azdı. Hem kanattan hem ortadan şut atmada oyun teşebbüsü vardı. Duran topta düşüncemiz vardı, rakibimizin her maçta gol yediğini biliyorduk. Son dakikada Ozan ile golü bulduk. Daha erken de bulabilirdik. Birinci dakikada gol bulsak oyun değişecekti. O anlamda olumsuzluk görmüyorum. Rakip alan ve zaman vermeden oynamaya çalıştı. Temaslı oyunla zaman  zaman sinirler de bozuldu. Gol de gelmeyince basiret de bağlanınca buralara gelebiliyorsunuz. Bu maç 0-0 bitseydi aynı şeyi söyleyecektim. Eksiklerimiz var ama artılarımız fazlaydı. Maç 1-0 bitti hepsini tebrik ediyorum."

Öte yandan Ay Yıldızlı milli takım altını maçını 10 Eylül Salı günü deplasmanda Moldova ile oynayacak. Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız