HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Ekim 2019 Salı Saat: 08:32

ÜNYE GÜCÜ FK, GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

TFF Kadınlar 3.Ligde 2019-2020 sezonunu sabırsızlıkla bekleyen Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımında Gizem Yazıcı transferinin ardından, Yeni Kemer Belediyespordan milli oyuncu Semanur Akbaş ile anlaştı. Şampiyonluk yolunda geçtiğimiz se
ÜNYE GÜCÜ FK, GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

TFF Kadınlar 3.Lig'de 2019-2020 sezonunu sabırsızlıkla bekleyen Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımında Gizem Yazıcı transferinin ardından, Yeni Kemer Belediyespor'dan milli oyuncu Semanur Akbaş ile anlaştı.

Şampiyonluk yolunda geçtiğimiz sezon ki iskelet kadrosunu bozmayan ve stoper bölgesine Gizem Yazıcı transferini gerçekleştiren Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı sezon öncesi en büyük kozunu oynadı ve Yeni Kemer Belediyespor'dan milli oyuncu orta saha-forvet-forvet arkası Semanur Akbaş'ı kadrosuna kattı. 1996 doğumlu Semanur Akbaş takviyeli kadrosu ile bu sezon arzu ettiği 2.Lig'e yükselmenin hesaplarını yapan Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı transferin son günü 11 Ekim tarihine kadar bir ya da iki nokta transfer yapmayı planlıyor.

Ünye Gücü FK, Sosyal Medya hesabında Semanur Akbaş’ın transferine yönelik yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımımızın yeni transferi Semanur Akbaş, forvet, forvet arkası ve orta saha mevkilerinde oynuyor. 1996 Bursa Osmangazi doğumlu tecrübeli oyuncu futbola Bursa Sağlıkgücü Gençlikspor takımında başladı. Buradan Derincespor A.Ş takımına transfer olan ve gösterdiği performansla transfer listelerinin başında yer alan Semanur Akbaş, 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü'ne ardından da Trabzon Denizüstüspor'a transfer oldu. Buradan önce Trabzon İdmanocağı'na ve sonrasında da Konyaaltı Gençlik ve Spor Kulübü'ne imza atan tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezonu Yeni Kemer Belediyespor'da geçirdi.

Kariyerinde 1.Lig, 2.Lig ve 3.Lig'de toplam 106 maça çıkarak 41 gol kaydeden Semanur Akbaş, U-15'te yükseldiği Milli Takım serüveninde U-17, U-19 kategorilerinde toplam 36 kez ay yıldızlı formayı giydi. Milli takımlar forması ile 2 kez gol sevinci yaşayan Semanur Akbaş, bu sezon Ünye Gücü FK için sahada ter dökecek.”

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, GÜCÜ, FK, GÜCÜNE, GÜÇ, KATIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız