HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Eylül 2016 Perşembe Saat: 11:05

HER ŞEY ORDUSPOR İÇİN

Spor Toto 3. Lig de mücadele edecek olan Orduspor’a maddi destek yardımları sürüyor. Sezona Bayrampaşaspor ile merhaba diyecek olan Orduspor’a taraflar kombine alımları ile destek veriyor.
HER ŞEY ORDUSPOR İÇİN

Spor Toto 3. Lig de mücadele edecek olan Orduspor’a maddi destek yardımları sürüyor. Sezona Bayrampaşaspor ile merhaba diyecek olan Orduspor’a taraflar kombine alımları ile destek veriyor.

Kombine alımları ile her yıl öne çıkan Ordu Su Ürünleri Kooperatifi, Çamsan Taşıyıcılar Kooperatifi, Üçler Ticarete Orduspor’un efsane futbolcusu namı değer Pele Erol’da destek verenler arasında yer aldı. 

Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Serdar yaptığı açıklamada; “Orduspor, bu sene bütün olumsuzluklara rağmen bir üst lige çıkacak. Buna bütün yüreğimizle inanıyoruz. Güzel bir kadro oluşturduk. Bu kadro ile tekrar 2. Lige yükselmeyi hedefliyoruz. Oyuncularımızın ve teknik heyet ekibimizin moral ve motivasyonları da çok yüksek. Bizlerde yönetim kurulu olarak takımımıza imkanlarımız dahilinde destek sağlamaya çalışıyoruz. Bu destekleri bütün taraftarlarımızla birlikte sağlayacağımıza da inanıyorum. Kombine satışlarında çaldığımız her kapıdan çok şükür boş dönmedik. Ancak bu desteğinde az olduğu herkes tarafından bilinmektedir. 

Bizler artık arkamıza bakmak istemiyoruz. Güzel bir sayfa açarak taraftarlarımızla yeniden kucaklaşmak istiyoruz. Bu anlamda özlenen Orduspor’u yeniden geri getirme çabası içerisindeyiz. Ordulu işadamlarımız, esnaflarımız bize bu konuda inanıyor ve güven veriyorlar. Taraftarımızın da takımlarına yürekten inandığının da farkındayız. 

Biz aldığımız bu güven ve inançla artık yola çıkmış durumdayız. Hedefimiz önce 2. Lig, ardından da 1. Lige yükselerek bir an önce hak ettiğimiz yerlere gelmektir. Artık olumsuz hiçbir şey düşünmek istemiyor, yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Orduspor Kulüp Başkan Yardımcısı Nihat Şensoy ise kombine satışlarında destek verenlere teşekkür ederek şunları söyledi; “Camiamız büyük bir camia. Biz lige başladığımızda ve başarıya koştukça taraftarımızın da bize sahip çıkacağına ve destek olacağına yürekten inanıyorum.  

Erzurum’da hazırlandığımız kamp çalışmaları oldukça umut verdi. Ordu’da ki çalışmalarımız da gayet güzel geçiyor. Futbolcularımızın inanmış olmaları da bizi sevindiriyor. Bu takım hepimizin takımı ve herkes üzerine düşeni yapmalı diye düşünüyoruz. Orduspor’da bu sene birlik ve beraberlik döneminin pekiştiği bir sene olmasını arzu ediyorum. Biz bir ve birlik oldukça üzerinden gelemeyeceğimiz bir konuda asla olmaz. 

Bu duygu ve düşüncelerle takımına gerek komvine bilet alımları ile gerekse maddi ve manevi her türlü destek ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.”

Öte yandan 2016-2017 sezonu açılış maçında Cumartesi günü sahasında Bayrampaşa’yı konuk edecek olan Orduspor’a sezon öncesinde Padya Otel tarafından moral yemeği verildi.

Orduspor Kulüp Başkanı, yöneticiler, futbolcular ve basın mensuplarının katıldığı moral yemeğinde Orduspor’un genç oyuncusu Furkan Serdaroğlu’nun da doğum günü kutlandı.

Moral yemeğinde basın mensuplarına konuşan Metin Altınay öncelikle yemeği organize eden Başkan, yönetim kurulu ve Padya otele teşekkür ederek yaptığı konuşmada; ”Ligin başlamasından önce yapılan bu moral yemeği takıma moral oldu. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Takımı Bayrampaşa maçına büyük ölçüde hazır görüyorum. Perşembe günü kampa gireceğiz. 25 tane futbolcu arkadaşım var. Hepsine güvenim sonsuz. Allah nasip ederse 3 Puanla lige başlayıp devam etmek istiyoruz. Taraftarlarımız özellikle bekliyoruz” dedi.

Moral yemeğinde, 17 yaşına giren ve sürpriz bir doğum günü organizasyonu yapılan Furkan Serdaroğlu ise duygularını şöyle dile getirdi; ”Şu anda çok heyecanlıyım. Takımın en küçüğü olduğum için takımdaki herkes benim abim. Bana çok destek çıkıyorlar. Takımda çok güzel birlik beraberlik var. İyi çalışıyoruz. İyi gidiyoruz. İnşallah ligde de başarılı oluruz. Taraftarlarımızdan 3 sene önceki gibi destek vermelerini istiyoruz. Taraftarlarımız olmazsa biz bir hiçiz.”

Moral yemeğinde tüm takım sezon öncesinde hislerini basın mensuplarına anlatırken herkesin ortak isteği Bayrampaşa maçında tribünlerin dolu olması oldu. (Spor Servisi)

Anahtar Kelimeler : HER, ŞEY, ORDUSPOR, İÇİN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız