HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Mayıs 2020 Pazar Saat: 11:00

9 BİN 647 VATANDAŞ GÖZLEM ALTINDA

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, yurt dışından getirilen vatandaşlarımızın, 14 günlük karantina süreçlerini geçirdikleri 76 ilde bulunan bakanlık yurtlarında halen 9 bin 647 vatandaşın misafir edildiğini, 62 bin 593 vatandaş
9 BİN 647 VATANDAŞ GÖZLEM ALTINDA

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, yurt dışından getirilen vatandaşlarımızın, 14 günlük karantina süreçlerini geçirdikleri 76 ilde bulunan bakanlık yurtlarında halen 9 bin 647 vatandaşın misafir edildiğini, 62 bin 593 vatandaşı ise evlerine uğurladıklarını açıkladı.

Bakan Kasapoğlu, koronavirüsle mücadele kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı yurtlarda sürdürülen çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, yeni bilgileri paylaştı.

Bugüne kadar 72 bin 240 vatandaşımızı misafir ettik diyen Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlı Resmi İnternet Sitesi’nde konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Bakan Kasapoğlu, koronavirüs salgınına karşı devletin tüm kurum ve kuruluşları arasında çok anlamlı bir işbirliği bulunduğuna dikkat çekerek, ‘Güçlü bir devlet olmanın avantajlarını yaşıyoruz. Dışişleri Bakanlığımızın koordinesinde dünyanın dört bir yanından gelen vatandaşlarımız İçişleri Bakanlığımızın da katkılarıyla Bakanlığımızın yurtlarında misafir ediliyor. Şu ana kadar 76 ildeki yurdumuzda, halen yurtdışından gelen 9 bin 647 vatandaşımıza ev sahipliği yapılıyor. Bakanlık yurtlarının, bugüne kadar yurtdışından gelen 72 bin 240 vatandaşımıza ev sahipliği yaptı.”

 

 

Anahtar Kelimeler : 9, BİN, 647, VATANDAŞ, GÖZLEM, ALTINDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız