HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Haziran 2020 Çarşamba Saat: 10:48

“SU AKAR YOLUNU BULUR”

Gençlik ve Spor Bakanı Avrupa Ligleri ile aradaki farkı kapatmak için önümüzde fırsat var” dedi.                 Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Resmi İnternet Sitesi’nde konuya yönelik yaptığı açıklamada
“SU AKAR YOLUNU BULUR”

Gençlik ve Spor Bakanı Avrupa Ligleri ile aradaki farkı kapatmak için önümüzde fırsat var” dedi.

                Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Resmi İnternet Sitesi’nde konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 “Şimdi bu aradaki farkı kapatmak için önümüzde bir fırsat var. Önce gerçeklerle yüzleşip, sorunları kabullenip, kendi özgün çözüm modelimizi geliştireceğiz. Sonra kendi futbol modelimizi sürdürülebilir bir topyekûn başarıya taşımak için çalışacağız. Artık “daha fazla transfer nasıl yaparım” ya da “yabancı oyunculardan alınan vergiler düşürülmeli” veya benzer mantalitede talepler yerine, “maliyetleri ne kadar daha fazla düşürürüz”, “altyapıdan kaç oyuncu yetiştirim”, “İki amatör branşın bütçesi kadar bütçeyi, tek bir futbolcuya vermemeliyim” diye düşünmemiz lazım. Türkiye'yi, gerek üretimiyle, gerekse sahip olduğu know how'la dünya futbolunu domine edecek bir seviyeye çıkarmak için önümüzde hiçbir engel yok.

Biliyorum ki burada olan herkesin ortak derdi Türk sporudur, Türk sporunun sürdürülebilirliğinin sağlanmasıdır. Devletimiz, kulüplerimizin yanında olmaya dün olduğu gibi yarın da devam edecektir. Su akar yolunu bulur. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.  Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim kılsın.”

 

Anahtar Kelimeler : “SU, AKAR, YOLUNU, BULUR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız