HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Haziran 2020 Çarşamba Saat: 09:44

ATATÜRK PARKI GELİRİ KASAYA

Atatürk Parkı nın İşletmeciliğini ,TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Fatsa Belediyespor’a verildi. Parktan elde edilecek gelir Fatsa Belediyespor’un kasasına girecek.                 Daha önce özel şahıs tarafı
ATATÜRK PARKI GELİRİ KASAYA

Atatürk Parkı nın İşletmeciliğini ,TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Fatsa Belediyespor’a verildi. Parktan elde edilecek gelir Fatsa Belediyespor’un kasasına girecek.

                Daha önce özel şahıs tarafından işletilen parkın Ordu Büyükşehir Belediyesine geçmesinden sonra, parkta yeni düzenleme çalışmaları da hızlı şekilde sürüyor.

Çalışmaların start aldığı parkta ilk olarak çay Ocağının bulunduğu bina Fatsa Belediyesporun renkleri olan Sarı Laciverte boyandı.

 Fatsa Belediyespor'a gelir getirecek olan Atatürk Parkı düzenlemesini yakından takip eden Fatsa Belediyespor Kulübü Başkanı Adem Bekar,konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:  

"Bir haftaya kadar parkı açıyoruz. Parkta akşamları çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Bu yaz park çok keyifli olacak. Herkesi akşamları parka davet ediyoruz. Buradan elde edeceğimiz gelir Fatsa Belediyespor kasasına gidecek. Bu vesileyle takım desteklenmiş olacak”

Öte yandan Park'ta canlı müzik, Açık Hava tiyatro gösterisi gibi etkinliklerin yanısıra sıcak, soğuk içecekler ve tost, hamburger gibi yiyecekler de satılacak.

 

Anahtar Kelimeler : ATATÜRK, PARKI, GELİRİ, KASAYA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız