HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Temmuz 2020 Pazartesi Saat: 10:13

TÜRKİYE’NİN 81 İLİNDE YAŞANACAK

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında gerçekleştireceği 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Koşusu, 81 ilde yapılacak. 15 Temmuz günü tüm yurtta yapılacak olan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Ş
TÜRKİYE’NİN  81 İLİNDE YAŞANACAK

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında gerçekleştireceği 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Koşusu, 81 ilde yapılacak.

15 Temmuz günü tüm yurtta yapılacak olan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Koşusu, her ilde 15 kız ve 15 erkek sporcunun katılımıyla düzenlenecek. Pandemi sürecinde uygulamaya koyulan Covid-19 Salgın ve Çalışma Rehberi’ndeki koşullar kapsamında yapılacak yarış, her ilde il müdürlükleriyle koordineli olarak gerçekleşecek.

1000 metrelik mesafede tek kategori üzerinden yapılacak yarış sonunda katılımcılara TAF baskılı tişörtler verilecek.

Öte yandan Türkiye Atletizm Federasyonu Resmi İnternet Sitesi’nde yayınlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü koşusu statüsü ise şöyle uygulanacak:

“1-15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Koşusu 15 kız, 15 erkek sporcunun katılımlarıyla tek kategoride organize edilecektir.

2-Koşuya ferdi veya kulüp lisanslı sağlık raporu ile katılım olabilecektir. Sağlık raporu ile katılacakların asgari lisans çıkartma yaşı olan 15 yaşını doldurmuş olmaları zorunludur. 15 yaşın altındaki katılımcılar katılamazlar.

3-Lisansı olmayan 15 yaşındaki katılımcılar sağlık raporu ile birlikte veli izin belgesini kayıt sırasında ibraz etmek zorundadırlar. 

4-Koşuda kızlarda ve erkeklerde dereceye giren ilk üç katılımcıya Atletizm Federasyonu Başkanlığı tarafından t-shirt verilecektir.

5-Pandemi nedeniyle bu yıl temsili olarak yapılacak 15 Temmuz Zaferi ve Şehitleri Anma Koşusu Sağlık Bakanlığı tarafınca hazırlanan Covid-19 Salgın ve Çalışma Rehberi kapsamında yapılacaktır. “

Anahtar Kelimeler : TÜRKİYE’NİN, 81, İLİNDE, YAŞANACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız