HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Ekim 2021 Cuma Saat: 09:28

TBF, AŞIYA AÇIKLIK GETİRDİ

Türkiye Basketbol Federasyonu bünyelerinde düzenlenen hiçbir organizasyonda sporculara yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşı zorunluluğunun bulunmadığını kaydetti. Sosyal medyada yer alan Altyapı Basketbol Yerel Liglerinde aşısız gençlerin
TBF, AŞIYA  AÇIKLIK GETİRDİ

Türkiye Basketbol Federasyonu bünyelerinde düzenlenen hiçbir organizasyonda sporculara yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşı zorunluluğunun bulunmadığını kaydetti.

Sosyal medyada yer alan Altyapı Basketbol Yerel Ligleri'nde aşısız gençlerin oynatılmayacağına dair haberlerin yer alması üzerine TBF'den yapılan açıklamada, "2021-2022 Sezonu Kovid-19 Tedbirleri Protokolü gereğince, TBF bünyesinde oynanan hiçbir ligde (Süper ligler dahil) sporculara aşı zorunluluğu uygulanmamaktadır." denildi.

TBF'nin Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda uygulamaları hayata geçirdiğinin aktarıldığı açıklamada, şunlar kaydedildi”

"Eleştirilerde bahsi geçen ve il müdürlükleri tarafından organize edilen 10-18 yaş grubunun spora dönüşü için uygulandığı söylenen aşı zorunluluğu gerçeği yansıtmamaktadır. Federasyonumuz bu konuda Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu tavsiyelerini uygulamaktadır. Kademeli normalleşme kararları sonrasında, altyapılarda il müdürlükleri tarafından organize edilen 'Yaz Ligi' müsabakalarında da Sağlık Bakanlığımızın uyguladığı protokoller dışında ek bir kısıtlama uygulanmamıştır. Amacı ve kaynağı belirsiz bu iddianın yanlışlığı konusunu kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Anahtar Kelimeler : TBF, AŞIYA, AÇIKLIK, GETİRDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız