HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Aralık 2021 Cuma Saat: 10:26

“2021’İN TARİHİ BİR YERİ VAR”

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu,  “Türk sporu için 2021in tarihi bir yeri var. Büyük başarıların, büyük mutlulukların ve bununla birlikte yarınlarımız adına umut vadeden, ümitlerimizi perçinleyen pek çok öncü başarını
“2021’İN TARİHİ BİR YERİ VAR”

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu,  “Türk sporu için 2021'in tarihi bir yeri var. Büyük başarıların, büyük mutlulukların ve bununla birlikte yarınlarımız adına umut vadeden, ümitlerimizi perçinleyen pek çok öncü başarının da bizlere yaşattığı mutluluklar var” dedi.

                Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Resmi İnternet Sitesi’nde yayınlanan açıklamasında daha sonra şunları kaydetti:

“Türk sporu pek çok branşta başarısını perçinlemeye, iddiasını güçlendirmeye devam edecek, 2020 Tokyo Olimpiyatları'ndaki başarılar öncü oldu. Bu mutluluğu bizlere yaşatan sporcularımız hem kendileri için bundan sonraki süreçte hem de onların izinden gidecek, yetişecek, onları model alacak sporcular, yeni gençler için inanıyorum ki daha büyük başarıları aşma adına, yaşama adına birer öncü oldu. Bu jüri de o yolda sporcularımız arasından güzel bir tercihi başlattı. Ben tüm sporcularımızı, olimpiyatlarda ülkemizi, şanlı bayrağımızı temsil eden tüm sporcularımızı, bizlere başarıyı güçlü bir şekilde yaşatan tüm gençlerimizi, kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Aileleriyle, değerli hocalarıyla onlara emek veren, onlar için alın teri döken, onlara inanan tüm milletimizi de canı gönülden tebrik ediyorum. Ve inanıyorum ki bundan sonraki süreçte Türk sporu kadınıyla, erkeğiyle pek çok branşta başarısını perçinlemeye, bu çıtayı yükseltmeye, zirveye yürümeye, iddiasını daha da güçlendirmeye devam edecek. Bizler de bu anlamda hedeflerimize yürürken Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliği ve engin vizyonuyla hiçbir özveriden kaçınmadan, onlar için tüm ekibimizle, tüm camiamızla gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz."

 

Anahtar Kelimeler : “2021’İN, TARİHİ, BİR, YERİ, VAR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız