HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Ocak 2022 Perşembe Saat: 09:50

YILDIZ HENTBOLCULAR HARIL HARIL

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren yıldız hentbolcular antrenmanlarına Atatürk Spor Salonu ve Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütül
YILDIZ HENTBOLCULAR HARIL HARIL

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren yıldız hentbolcular antrenmanlarına Atatürk Spor Salonu ve Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen GSB Spor Okulları, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hentbol antrenörleri tarafından hentbol branşı çalışmalarını sürdürüyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde Altınordu İlçesinde görev yapan Hentbol Antrenörü Aykut Altuntaş eşliğinde 8-15 yaşındaki kız ve erkek öğrenciler hentbol eğitimi alıyor.

Temel bir yapı ile küçük yaşta eğitim vermeye başlayan uzman antrenörün hedefi, çocukların alt yapıdan başlayarak hem sportif hem de fiziksel gelişimlerine dokunmaya çalışarak başarılı sporcular yetiştirmek.

Öte yandan Altınordu Başpehlivan Recep Kara Salonu ve Atatürk Spor Salonu’nda yapılan idmanlar; Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri gerçekleştiriliyor. Hem hentbol hem de diğer branşlar için kayıtlar ücretsiz olarak devam ediyor.

Anahtar Kelimeler : YILDIZ, HENTBOLCULAR, HARIL

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız