HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Mart 2022 Salı Saat: 10:28

ORDU’DA ORYANTRİNG HEYECANI YAŞANACAK

Ordu  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Oryantring Küçükler-Yıldızlar (Kız-Erkek) Grup Müsabakaları Altınordu ilçesinde  23 Mart 2022 Çarşamba günü organize edilecek. Ordu Tayfun Gürson Parkı’n
ORDU’DA ORYANTRİNG HEYECANI YAŞANACAK

Ordu  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Oryantring Küçükler-Yıldızlar (Kız-Erkek) Grup Müsabakaları Altınordu ilçesinde  23 Mart 2022 Çarşamba günü organize edilecek.

Ordu Tayfun Gürson Parkı’nda gerçekleştirilecek yarışmaya Bartın, Bayburt, Giresun, Kastamonu, Kırıkkale, Malatya, Rize, Samsun, Sinop, Tokat, Trabzon, Yozgat, Zonguldak, Bolu ve Amasya  illerinden kafile başkanı, antrenör ve sporcu olmak üzere toplam 400 kişinin katılması bekleniyor. Yıldızlar ve küçükler kategorisinde yapılacak müsabakalarda sporcular derece yapabilmek için kıyasıya mücadele edecek.

Grup Müsabakaları ile ilgili konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

”Yaz ayına kadar farklı organizasyonlar ile ilimiz spor tesisleri gençlerimiz ile şenlenecek. Oryantiring grup müsabakaları için 400 e yakın kişi ilimize gelecek. Ordu olarak hep birlikte başta Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Belediyelerimiz, Kurumlarımız olmak üzere ev sahipliği yapacağız. Bu şekildeki organizasyonlar hem ilimizin tanıtımı için hem de il ekonomisi için büyük katkı sağlıyor. Bizler de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak ilimize bu yöndeki katkılarımız devam edecek. Ayrıca İlimizin 19 İlçesinde de farklı spor branşlarında sporcu yetiştirmeye devam ediyoruz. Şuan da 13 bin  faal sporcumuz ile beraber tüm spor salonlarımız, tüm spor tesislerimiz gençlerimizin hizmetinde. İnşallah bu sayıları Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile arttırmaya devam edeceğiz.”

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, ORYANTRİNG, HEYECANI, YAŞANACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız