HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Ocak 2017 Çarşamba Saat: 05:59

ORDUSPOR ‘ÇOK’ DÜŞÜNDÜRÜYOR

Spor Toto 3.Lig 3. Grupta mücadele eden ve tehlikeli bölgeye abone olan Orduspor’u ilk yarı da 4 değişik teknik adam çalıştırdı.
ORDUSPOR ‘ÇOK’ DÜŞÜNDÜRÜYOR

Spor Toto 3.Lig 3. Grupta mücadele eden ve tehlikeli bölgeye abone olan Orduspor’u ilk yarı da 4 değişik teknik adam çalıştırdı.

         Sezona eksi 9 puan silme cezasıyla başlayan Orduspor,sezon başında Ali Şahin’den boşalan teknik direktörlük görevine sırasıyla Turgut Kır, Metin Altınay, Yalçın Gürsoy ve Turgut Kural getirildi.

         Orduspor, Metin Altınay’ın döneminde 13 puan topladı.Bir maçlığına Orduspor’da görev yapan Yalçın Gürsoy’un yönetiminde birmaça çıkan Orduspor, Turgut Kural döneminde de 11 maçta 7 kez yenilgiyle tanıştı  ve 11 puanla ateş hattında yer aldı.

         Bu arada Türkiye Profesyonel Futbol Ligleri’nde bugün start alacak 2.Ara Transfer ve Tescil döneminde Orduspor’da  transfer yasağı sürdüğü için, transferdeki gelişmeleri uzaktan seyredecek.

         Öte yandan  15 Ocak’ta start alacak 2.yarı öncesinde Orduspor’un mevcut kadrosuyla kümede kalıp kalamayacağı merak konusu oldu.

         2.yarı öncesi kümede kalma adına, çok düşündüren Orduspor, 2.yarı da 9 maçını deplasmanda ve 8 maçını da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak.

         Şu anki görüntü itibariyle  3 takımın bir alt kümeye düşeceği 3.lig 3. Grupta 2.yarı da küme düşmemek adına, 17’yer puanlı 12 Bingölspor ve Ankara Adliyespor, 16 puanlı Bergama Belediyespor, 13 puanlı Denizli Büyükşehir Belediyespor, 11’er puanlı Orduspor ve Maltepespor ,büyük mücadele vereceklerine kesin gözüyle bakılıyor.(Ordu Yeni Haber)

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ORDUSPOR, ‘ÇOK’, DÜŞÜNDÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız