HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Ağustos 2022 Çarşamba Saat: 11:41

TRABZONSPOR’A DİŞLİ RAKİP: KOPENHAG

UEFA Şampiyonlar Liginde kura çekimi yapıldı. Süper Ligde şampiyonluğa ulaşarak Türkiyeyi temsil etme hakkı kazanan Trabzonsporun, Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi belli oldu. Bordo-mavili temsilcimiz play-off turunda Danimarkanın K
TRABZONSPOR’A DİŞLİ  RAKİP: KOPENHAG

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi yapıldı. Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşarak Türkiye'yi temsil etme hakkı kazanan Trabzonspor'un, Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi belli oldu.

Bordo-mavili temsilcimiz play-off turunda Danimarka'nın Kopenhag takımı ile karşılaşacak. Play-off turunda ilk maçlar 16-17 Ağustos'ta, rövanş karşılaşmaları ise 23-24 Ağustos'ta oynanacak.

Trabzonspor ilk maçını deplasmanda rövanş maçını da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak.

Tur atlayan takımlar, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kalacak. Elenen ekipler ise yoluna UEFA Avrupa Ligi gruplarında devam edecek.

KONYA VE BAŞAKŞEHİR’İN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Temsilcimiz arabam.com Konyaspor, Vaduz'u elemesi halinde play-off turunda Neftçi PFK-SK Rapid Wien eşleşmesinin galibiyle, Medipol Başakşehir ise Breidablik'i elemesi halinde Lilleström-Antwerp eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Temsilcimiz arabam.com Konyaspor, UEFA Konferans Ligi'nde Vaduz'u elemesi halinde play-off turunda Neftçi PFK - SK Rapid Wien eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Bir diğer temsilcimiz Medipol Başakşehir ise Breidablik'i elemesi halinde UEFA Konferans Ligi play-off turunda Lilleström-Antwerp eşleşmesinin galibiyle oynayacak.

Birinci maçlar 18 Ağustos, ikinci maçlar ise 25 Ağustos'ta oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe ise Slovacko'ya elenmesi halinde UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda AIK-Shkendija eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek.

FENERBAHÇE VE SİVASSPOR’UN RAKİPLERİ

Öte yandan temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Demir Grup Sivasspor'un mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu kura çekimi yapıldı.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezinde gerçekleştirilen kura çekimiyle play-off eşleşmeleri belirlendi.

Turnuvaya play-off aşamasında katılan Demir Grup Sivasspor, Malmö (İsveç) ile F91 Diddeleng (Lüksemburg) arasındaki 3. tur eşleşmesini geçen tarafla karşılaşacak.

Fenerbahçe ise 3. turda Çekya temsilcisi Slovacko'yu elemesi halinde play-off turunda Avusturya ekibi Austria Wien ile mücadele edecek.

İki temsilcimiz de ilk maçlarını deplasmanda oynayacak.

Play-off turunda maçlar, 18 ve 25 Ağustos'ta yapılacak. Tur atlayan takımlar, UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalacak. Elenen ekipler ise yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarında devam edecek.

 

 

Anahtar Kelimeler : TRABZONSPOR’A, DİŞLİ, RAKİP:, KOPENHAG

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız