HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Eylül 2022 Perşembe Saat: 11:29

KADINLAR 4 LİG’DE BOY GÖSTERECEK

2022-2023 sezonun da Kadın Futbolcular Süper Ligi, Kadınlar 1. Ligi, Kadınlar 2. Ligi ve Kadınlar 3.Ligi’nde mücadele edecek. Ligi’n oluşumu ise şöyle gerçekleşecek:
KADINLAR 4 LİG’DE BOY GÖSTERECEK

2022-2023 sezonun da  Kadın Futbolcular  Süper Ligi, Kadınlar 1. Ligi, Kadınlar 2. Ligi ve Kadınlar 3.Ligi’nde mücadele edecek.

                Ligi’n oluşumu ise şöyle gerçekleşecek:

KADIN FUTBOL SÜPER LİGİ:

2222-2023 sezonu 19 takım ile oynanacaktır.  Lig grupları 10 takım ve 9 takım olmak üzere 2 farklı grupta çift devre lig usulü şeklinde düzenlenecek.

Çift devreli lig müsabakaları sonunda Lig’de puan sıralamasında 1. olan takım doğrudan Play Off Çeyrek Finaline yükselecek. Lig müsabakaları sonunda 1. Grupta 2., 3., 4., 5., 6., 7. sırayı alan altı takım ve 2. Grupta 2., 3., 4., 5., 6., 7. sırayı alan altı takım şampiyon takımın belirleneceği Play-Off 1. Tur Müsabakaları oynayacaklar.

Lig müsabakalarının tamamlanması ile 1.Grubu 8-9-10. sırada tamamlayan takımlar ile 2.Grubu 8-9. sırada tamamlayan 5 takım Kadınlar 1.Ligine düşecek.

KADINLAR 1.LİGİ:

2021-2022 sezonu 10 takımın katılımı ile tek grupta çift devre lig usulü şeklinde düzenlenecek. Çift devreli lig müsabakaları sonunda puan sıralamasında 1. olan takım Kadınlar Süper Ligine yükselecek. Lig müsabakaları sonunda 2., 3., 4., 5., 6. sırayı alan beş takım Kadınlar Süper Ligine yükselecek ikinci takımın belirleneceği Play-Off Müsabakaları oynayacaklar.

Lig müsabakaları sonunda puan sıralamasını son sırada tamamlayan takım Kadınlar 2.Ligine düşecek.

KADINLAR 2.LİGİ:

Kadınlar 2.Ligi 2022-2023 sezonun da 24 takım ile oynanacak. Lig grupları 6’şar takım olmak üzere 4 farklı grupta çift devre lig usulü şeklinde  düzenlenecek. Lig müsabakaları sonunda gruplarında 1. sırayı alan takımlar bir üst lige yükselme hakkını elde edecek. Lig müsabakaları sonunda gruplarında 2. sırayı alan takımlar, Kadınlar 1.Ligine yükselecek son takımın belirleneceği Play-Off Müsabakaları oynayacaklar.

Lig müsabakaları sonunda gruplarında 5. ve 6 sırayı alan takımlar, Kadınlar 3.Ligine düşecek 4

takımın belirleneceği Play-Out Müsabakaları oynayacak.

KADINLAR 3.LİGİ:

2021-2022 sezonu Kadınlar 3.Ligine katılan takımlar, bir üst lige çıkma hakkı elde edemeyen takımlar ve yeni başvuru yapacak kulüplerin katılımları ile oynanacak.

Bölgesel olarak grupların belirlenmesine müteakip müsabakalar çift devre lig usulü şeklinde

Düzenlenecek. Lig müsabakaları sonunda gruplarında 1. ve 2. sırayı alan takımlar, Kadınlar 2.Ligine yükselecek 3 takımın belirleneceği Play-Off Müsabakaları oynayacak. Kadınlar 3. Liginde küme düşme uygulanmayacak.

 

Anahtar Kelimeler : KADINLAR, 4, LİG’DE, BOY, GÖSTERECEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız