HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Ekim 2022 Perşembe Saat: 12:13

GELİŞİM LİGLERİ 15 EKİM’DE BAŞLIYOR

1 Ekimde ilk hafta maçlarının oynanması planlanan ancak TFF Gelişim Ligleri Tertip Komitesinin kararıyla ertelenen U17 Elit A ve B Ligleri ile U19 ve U17 Bölgesel Gelişim Ligleri 15 Ekimde başlayacak. U14, U15 ve U16 Gelişim Ligleri ise 16 Ekimd
GELİŞİM LİGLERİ 15 EKİM’DE BAŞLIYOR

1 Ekim'de ilk hafta maçlarının oynanması planlanan ancak TFF Gelişim Ligleri Tertip Komitesi'nin kararıyla ertelenen U17 Elit A ve B Ligleri ile U19 ve U17 Bölgesel Gelişim Ligleri 15 Ekim'de başlayacak. U14, U15 ve U16 Gelişim Ligleri ise 16 Ekim'de start alacak.

Bu sezon, U14,  U15 ve U16 Gelişim Ligleri kendi yaş gruplarında tek kategori olarak oynanacak. Müsabakalar akreditasyon sistemi ile kontrollü bir düzende gerçekleşecek ve saha komiseri denetiminde yapılacak.

U17 Elit A-B Ligleri çift devreli lig usulüne göre, U19 ve U17 Bölgesel Gelişim Ligleri ile U14, U15 ve U16 Gelişim Ligleri, gruplarda yer alan takım sayılarına göre 2-3 ve 4 devreli lig usulüne göre cumartesi ve/veya pazar günleri oynanacak. Sezon sonrasında düzenlenecek play-off organizasyonlarına ilişkin tarihler ise daha sonra ilan edilecek.

Öte yandan  15 Ekim’de oynanacak maçlarla start alacak U19 Bölgesel Gelişim Ligi 4.grupda  52 Orduspor FK ile Fatsa Belediyespor’da mücadele edecek.

Anahtar Kelimeler : GELİŞİM, LİGLERİ, 15, EKİM’DE, BAŞLIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız