HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Temmuz 2023 Salı Saat: 14:24

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Çok zorlu bir sezonu geride bırakarak 2023-2024 sezonuna başlamak üzereyiz diyerek, şunları söyledi; Maalesef geçen sezon hedeflediğimiz 2. Lige çıkmayı başaramadık. Yönetim ile sizlerle birlikte çok arzuladık ama Play-Off son maçım
NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Çok zorlu bir sezonu geride bırakarak 2023-2024 sezonuna başlamak üzereyiz' diyerek, şunları söyledi; "Maalesef geçen sezon hedeflediğimiz 2. Lige çıkmayı başaramadık. Yönetim ile sizlerle birlikte çok arzuladık ama Play-Off son maçımızı hepinizin de izlediği gibi finalde bütün olumsuzlukları da yaşayarak elendik. Bu hedefe ulaşamamak beni ve yönetimdeki arkadaşlarımı çok üzdü. Böyle olmamalı idi. Çok emek vermiştik. Hakkımız 3.Lig'den çıkmak olmalıydı. Başaramadık.

Play-Off bittikten sonra hem çok yorulduğumu, hem de şehrimizde iki profesyonel takımın bulunuşu ilimiz de bölünmüşlüğün ve başarısızlığın en büyük sebebi olduğu kanaati ile başkanlığı bırakmayı açıklamıştım. Bu açıklamadan sonra bana telefonlarla, mesajlarla ve sosyal medyadan geri dönmem için büyük baskılar geldi. Tek takıma düşürülme için girişimler oldu. Bu girişimde bulunan Valimiz Tuncay Sonel'e ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Hilmi Güler'e teşekkürlerimi arz ediyorum. Maalesef gerçekleşmedi. Onun sebeplerini de açıklamak istemiyorum. Bu benden ve 52 Orduspor FK kulübünden olmamıştır. Bunun bilinmesini istiyorum. Benim kabullenemeyeceğim teklifler yapılmıştır. Kabul etmek mümkün değildir.

Sezonun başlamasına kısa bir zaman kalmıştır. Acele etmek gerekmektedir. Bu hafta içi teknik direktör ve futbolcu görüşmelerine başlayacağız. 25 Temmuz'da çalışmalara başlanacaktır. Sizlerin desteği ve oluru ile yeni sezonda da hedef 3.Lig'den kurtulmaktır. Bu şehre 3. Lig yakışmıyor. Sözümüz ışığında çalışmalar yapılacaktır.” (Şükrü Bodur,  52 Orduspor Kulüp Başkanı)

Anahtar Kelimeler : NE, DEMİŞ, DEMİŞ?

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız