HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Şubat 2017 Pazartesi Saat: 08:34

GENÇ,WUSHU VE BOKSÖRLERİ DE UNUTMADI

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,Genç Bay ve Bayan voleybolcuların ard
GENÇ,WUSHU VE BOKSÖRLERİ DE UNUTMADI

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,Genç Bay ve Bayan voleybolcuların ardından, katıldıkları wushu ve boks şampiyonalarından Türkiye dereceleriyle dönen Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını da tebrik ederek, ödüllendirdi.

Ünye Dövüş (Savaş) Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, antrenörleri ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.

Antalya’da düzenlenen Wushu Türkiye Şampiyonası’na 9 sporcu ile katılan ve 3 Türkiye şampiyonluğu, 2 Türkiye üçüncülüğü derecesiyle dönen Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü, başarısını Türkiye Boks Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve Muğla Fethiye’de düzenlenen Türkiye Yıldız, Genç ve Büyük Kadınlar Ferdi Boks Şampiyonası’nda da sürdürerek Türkiye’de ilk 3’e giren sporcularla döndü.

Ünye Dövüş (Savaş) Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Selami Kurt, miniklerden gençlere her yaş grubunda katıldıkları turnuvalarda en büyük desteği Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden gördüklerini söyleyerek, teşekkür etti.

 Kurt, “Minik, yıldız ve genç sporcularımızın ilçemize katkısını iyi bilen Ünye Kaymakamımız Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar, Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Aydın Kuyumcu ve sporcu velilerimize teşekkür eder, spor yatırımlarımızda bize destek olan tüm halkımıza saygılar sunarız” dedi.

Kulüp Antrenörü Kenan Balcıoğlu; “Aldığımız bu sonuçlar, başarılarımızın tesadüf olmadığını kanıtlıyor. Başarılarımız düzenli, disiplinli ve bilinçli çalışmadan geçiyor. Her yıl Dünya ve Avrupa’da şampiyon sporcular çıkarıyoruz bu da bizi gururlandırıyor” diye konuştu.

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, başarılı olan minik, yıldız ve genç sporcuları ile kulüplerini tebrik ederek, sporun her türlüsüne desteklerinin devam edeceğini ifade etti ve sporcuları ödüllendirdi.(Ünye Kent)

 

 

Anahtar Kelimeler : GENÇ, WUSHU, VE, BOKSÖRLERİ, DE, UNUTMADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız