HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Nisan 2017 Perşembe Saat: 09:56

GÜZELORDU’NUN RAKİBİ ARSİN GİBİ

Bölgesel Amatör Lig 4.grupta mücadele eden ve sezon maçlarının bitimine iki hafta kala Play-Off maçı oynama  hakkını elde eden Güzelorduspor’un rakibi Arsin gibi.             Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Iğdır Aras
GÜZELORDU’NUN RAKİBİ ARSİN GİBİ

Bölgesel Amatör Lig 4.grupta mücadele eden ve sezon maçlarının bitimine iki hafta kala Play-Off maçı oynama  hakkını elde eden Güzelorduspor’un rakibi Arsin gibi.

            Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Iğdır Arasspor’un 52 puanla sezon maçlarını tamamladığı grupda bir maçı nhoksan olan Arsinspor’da 52 puanla 2.sırada yer alıyor.Arsinspor hafta sonu sahasında oynayacağı Artvin Hopaspor maçını kazandığı takdirde, Play-Off’ta Güzelorduspor’un rakibi olacak.

            Arsinspor’un orta  sıralarda yer alan Artvin Hopaspor’u yenerek, Güzelorduspor ile Play-Off maçı onayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

                Öte yandan Bölgesel Amatör Lig’de 2016-2017 futbol sezonun da Yükselme ve Düşme sistemi şöyle:

(1))2016–2017 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’den Spor Toto 3.Lig’e toplam 9 takım yükselir.

          (2) 12 grupta oynanacak grup müsabakaları çift devreli lig ve puan usulüne göre oynanacak olup, müsabakalar sonunda gruplarında birinci olan takımlar play off oynayacaklardır. Play off müsabakaları sonunda 12 grup birincisinden 9’u Spor Toto 3.Lig’e çıkmaya hak kazanır.

          (3) Play off müsabakaları 2 kademede oynanır. a) 1.kademede 12 grup birincisi birbirleriyle bölgesel olarak aşağıda belirtilen şekilde eşleşerek tarafsız bir sahada tek maç eleme usulü müsabakalar oynarlar. b) 1.müsabaka (1.grup birincisi-2.grup birincisi) c) 2.müsabaka (3.grup birincisi-4.grup birincisi) d) 3.müsabaka (5.grup birincisi-6.grup birincisi) 11 e) 4.müsabaka (7.grup birincisi-8.grup birincisi) f) 5.müsabaka (9.grup birincisi-10.grup birincisi) g) 6.müsabaka (11.grup birincisi-12.grup birincisi) h) 1.kademe müsabakalarında galip gelen 6 takım Spor-Toto 3.Ligine yükselir. i) 2.kademe müsabakaları 1.kademede mağlup olan 6 grup birincisinin birbirleriyle aşağıda belirtilen şekilde eşleşerek tarafsız bir sahada tek maç eleme usulü müsabakalar oynamasıyla gerçekleştirilir. j) Buna göre 2.kademe müsabakaları: k) 7.müsabaka (1.müsabaka mağlubu) – (2.müsabaka mağlubu) l) 8.müsabaka (3.müsabaka mağlubu) – (4.müsabaka mağlubu) m) 9.müsabaka (5.müsabaka mağlubu) – (6.müsabaka mağlubu) ile oynanacaktır. n) Bu müsabakalar sonunda galip gelen 3 takım Spor-Toto 3.Ligine yükselir. Mağlup olan 3 takım ise şayet ilinde baraj müsabakası oynaması gerekiyorsa, bu müsabakayı oynamadan 2017-2018 sezonunda direkt BAL’da yer alır. Bu takımla baraj müsabakası oynayacak yerel lig takımı da 2017-2018 sezonunda BAL’da direkt yer alır.

          (4) 12 grupta son iki sırayı alan takımlar BAL’dan bulunduğu ilin en üst yerel ligine düşerler.

          (5) Spor Toto 3. Lig’den düşmeden kaynaklanan kontenjan artışı veya belirlenen kontenjanın altında takımla lige katılınması durumlarında ve illerin belirlenen kontenjanlarına göre BAL’dan Spor Toto 3.Lig’ine yükselme, BAL’da kalma, BAL’dan yerel lige düşme ve yerel ligden BAL’a yükselme aşağıdaki belirtilen yöntemlerle meydana gelir. a) BAL’da 1 (bir) Takımla Temsil Edilen İller (Adıyaman, Ağrı, Amasya, Artvin, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Çorum, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Mardin, Muş, Nevşehir, Niğde, Siirt, Sinop, Tokat, Tunceli, Uşak, Van, Yozgat, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Kilis ve Osmaniye): 2016-2017 sezonunda BAL’da bir takımla temsil edilen illerde, bu takım Spor Toto 3. Lig’e yükselirse veya küme düşerse, o ilin 2016-2017 sezonu en üst yerel liginde birinci olan takım 2017-2018 sezonunda BAL’a doğrudan katılma hakkı kazanır. Spor Toto 3. Lig’e yükselemeyen veya küme düşmeyen BAL’daki takımın sıralaması ne olursa olsun (Grup birincisi olan hariç) o ilin en üst yerel liginde birinci olan takım ile müsabakaların sona ermesinden sonra kendi ilinde baraj müsabakası oynar. Bu müsabakada galip gelen takım bir sonraki sezon BAL’da oynamaya hak kazanır.(Ordu Yeni Haber)

 

                

Anahtar Kelimeler : GÜZELORDU’NUN, RAKİBİ, ARSİN, GİBİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız