HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Mayıs 2017 Salı Saat: 09:58

SAKARYASPOR PLAY-OFF’DA HAYLİ İDDİALI

Spor toto 3.lig 3. Grupta mücadele eden ve 2.Lig hesapları yapan Sakaryaspor’un play-off yarı finalinde rakibi Bayrampaşa , Diyarbekirspor’un rakibide Darıca Gençlerbirliği oldu.
SAKARYASPOR PLAY-OFF’DA HAYLİ İDDİALI

 

Spor toto 3.lig 3. Grupta mücadele eden ve 2.Lig hesapları yapan Sakaryaspor’un  play-off yarı finalinde rakibi Bayrampaşa , Diyarbekirspor’un rakibide Darıca Gençlerbirliği oldu.

Sakaryaspor  play-off ilk maçını 4 Mayıs’ta deplasmanda Çetin Emeç Stadı’nda, Play-off ikinci maçını ise 8 Mayıs Pazartesi günü Atatürk Stadı’nda oynanacak. Her iki karşılaşmanın da başlama saati 16.00 olarak belirlendi.

         Bu arada Spor Toto 3.Lig’de mücadele eden ve Sakaryaspor’un rakibi olan Bayrampaşaspor, 2016-2017 sezonunu 56 puanla beşinci sırada tamamladı. 34 maçta 15 galibiyet, 11 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan Bayrampaşa 52 gol atarken kalesinde 38 gol gördü. Özellikle kendi sahasında etkili olan Bayrampaşa İç sahada 10 galibiyet, 5 beraberlik, 2 mağlubiyet alırken 34 gol attı 13 gol yedi. Deplasmanda ise 16 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik, 6 mağlubiyet aldı. Deplasmanda 18 gol atan Bayrampaşa kalesinde 25 gol gördü. yedi. Ligin en fazla berabere kalan üçüncü takımı olan Bayrampaşa bu sezon 11 kez rakipleriyle berabere kaldı.

           Bayrampaşa’nın en etkili oyuncusu Furkan Çil olarak gözlenirken 34 maçta 7 golü bulunuyor. Fahri Genç ve Ziya İnday ise sezonu 6’şar golle tamamladı.

            Öte yandan Sakaryaspor’da sezon boyu oynadığı 34 maçta 20 galibiyet,8 beraberlik ve 6’da yenilgi aldı.Topladığı 68 puanlada normal sezon maçlarını 2.sırada tamamladı.

Sakaryaspor rakibi Bayrampaşa’yı sahasında  2-1 yenerken, deplasmanda oynadığı maçta da rakibiyle 1-1 berabere kaldı. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : SAKARYASPOR, PLAY-OFF’DA, HAYLİ, İDDİALI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız