HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Mart 2016 Salı Saat: 11:00

Genç güreşçiler madalya için yarıştı

Davut Yılmaz, Gençler Grup Güreş müsabaları Ordu Büyükşehir Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor salonunda yapılan çekişmeli müsabakalarla sona erdi.
Genç güreşçiler madalya için yarıştı

Ordu Büyükşehir Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonunda 19 İlden 120 sporcunun mücadele ettiği şampiyona sonunda 55 kg. da 1. Uğur Beytekin, 2. Üzeyir Daş, 3. Bünyamin İmece, 3. Mehmet Demir, 66 kg. da 1. Ali Kazım Taşdemir, 2. Taha Osman Avcı, 3. Enes Fırat Bayrak, 3. Furkan Sonkur, 84 kg. da 1. Onur Tunç, 2. Burak Çiftçi, 3. Sinan Erol, 3. Veysel Yerici, 120 kg. da 1. Mevlana Eren Dal, 2. Emirhan Güvenoğlu, 3. İslam Uzun, 3. Hacı Hüseyin Taçyıldız dereceye giren sporcular oldu.

Müsabakaların ardından düzenlenen madalya töreninde dereceye giren sporculara madalyalarını Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Şube Müdürleri Aziz Erdoğan ve Fatih Şahin, İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Akkoz, Güreş İl Temsilcisi Erdal Erbaş ve protokol üyeleri verdi.

Şampiyonayı değerlendiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç” Ordu Spor organizasyonlarının başkenti olmaya devam ediyor. Bir hafta aradan sonra güreş İle ilgili ikinci organizasyonu gerçekleştirdik. Hafta içinde Ünye ilçemizde voleybol yarı final maçları oynanacak. Yine hafta sonu Kenan Şimşek yıldızlar güreş grup müsabakaları ilimizde yapılacak. Ordu Giresun Havalimanının yapılması ile birlikte, başta Başbakan Yardımcımız Sayın Prof Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu Valimiz Sayın İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz ve ilçe belediye başkanlarımızın destekleriyle Ordu spor faaliyetlerinin en önemli merkezlerinden biri haline gelmiştir. Spor organizasyonlarını üst seviyede düzenleyebiliyor olmamız, yeni organizasyonların Ordumuza gelmesi demektir. Haziran ayına kadar ulusal, Haziran ayından sonrada Uluslararası turnuvalar düzenleyeceğiz. Ayrıca spor organizasyonları düzenlerken kendi ilimiz sporcularının da bu organizasyonlarda deneyim kazanmalarını ve önümüzdeki yıllarda her alanda iddialı olmalarını hedefliyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız dan aldığımız destek ile Ordumuzda sporun alt yapısına yönelik ve gençlerimizin en iyi ortamlarda spor yapmaları için çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmalarımıza destek veren herkese teşekkür” ederim.

 

Anahtar Kelimeler : Genç, güreşçiler, madalya, için, yarıştı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız