HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Haziran 2017 Cumartesi Saat: 11:54

ÜNYE’NİN İLK KADIN TAKIMI BAŞKAN MAKAMINDAYDI

Ünye’de ilk ve tek kadın futbol takımını kurarak sahaya inen Ünye Gücü Futbol Kulübü, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar tarafından makamında kabul edildi. Çamyar, Ünye’nin ilk kadın futbol takımını ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu
ÜNYE’NİN İLK KADIN TAKIMI BAŞKAN MAKAMINDAYDI

Ünye’de ilk ve tek kadın futbol takımını kurarak sahaya inen Ünye Gücü Futbol Kulübü, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar tarafından makamında kabul edildi. Çamyar, Ünye’nin ilk kadın futbol takımını ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

         Ünye’nin alt yapı atağında önemli bir zincirin halkalarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Ünye Gücü Futbol Kulübü ziyaretlerine devam ediyor. Ünye’nin ilk ve tek kadın futbol takımını sahaya indirerek dikkatleri üzerine çeken kulübün yönetim kurulu Telat Tuncar başkanlığında genç kızlar futbol takımı ile birlikte belediye başkanı Ahmet Çamyar’ı makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, alt yapı faaliyetleri halkasına kadın futbolunu da ekleyerek bir ilki gerçekleştiren Ünye Gücü F.K. takımını makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ünye’de spora ve sporcuya verdikleri desteklerin gün geçtikçe daha da arttığını dile getiren başkan Çamyar, Ünye’de Kadın futbolu noktasında ilk adımı atan Ünye Gücü F.K. yönetimini tebrik ettiğini ifade etti.

         Ünye Gücü Futbol Kulübü Başkanı Avukat Telat Tuncar, bir alt yapı kulübü olarak Ünye’de U-11, U-12 ve U-13 takımlarının yanı sıra okullarında futbol oynayan genç kızları bir araya getirerek ciddi ve önemli bir adım attıklarını, kadın futbolunu Ünye’ye gelecek sezon 3.Lig’den başlayarak sahada verecekleri mücadelelerle sevdireceklerini ifade etti. Kulüp başkanı Avukat Telat Tuncar, kadın futbolu ile ilgili olarak ciddi bir yapılanma içerisinde olduklarını ve bu anlamda gelecekte örnek gösterilecek ve Ünye’nin adını duyuracak bir kulüp olacaklarını söyledi. Kulüp olarak erkekler kategorisinde de sahada mücadelelerini sürdürdüklerini, gelecek sezondan itibaren de kadın futbolu ile 3.Lig’de mücadele edeceklerini belirtti. Kadın futbolunun çok dikkatli ve titiz çalışmalar gerektiğini de sözlerine ekleyen Ünye Gücü Futbol Kulüp Başkanı Telat Tuncar, yönetim kurulunda Avukat Derya Kalyoncu’yu bu alanda görevlendirdiklerini, takımın teknik sorumlusu Muhammet Kışla’nın yanında da bayan antrenör Selma Timur’un göreve getirildiğini, antrenman programları ve saha çalışmalarının planlanması noktasında da yönetim kurulu üyesi olan Çağlar Çakır’ın sportif direktör olarak ciddi bir yapılanmanın adımlarını attıklarını ifade etti.(Spor aksiyon)

 

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE’NİN, İLK, KADIN, TAKIMI, BAŞKAN, MAKAMINDAYDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız