HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Temmuz 2017 Pazartesi Saat: 07:13

FATSA BELEDİYESPOR SEZONU AÇACAK

Yeni futbol sezonun da Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Fatsa Belediyespor, 25 Temmuzda Fatsada toplanacak ve sezonu açacak.
FATSA BELEDİYESPOR SEZONU AÇACAK

Yeni futbol sezonun da Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Fatsa Belediyespor, 25 Temmuz'da Fatsa'da toplanacak ve sezonu açacak.

Fatsa Belediyespor Başkanı Ayhan Demir, yeni sezon hazırlıkları ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“ İç transfer çalışmalarını tamamladık. Dış transferlerde de sona yaklaştık.Takıma birkaç alternatif oyuncu alacağız. 25 Temmuz'da Fatsa'da toplanarak sezona başlayacağız. 5 Ağustos'ta Afyon'a kampa gideceğiz.”

         Ana kadroyu kurduklarını ve alternatif oyuncular alabileceklerini altını çizen Başkan Demir, açıklamasını şöyle sürdürdü:

         “Ana kadroyu kurduk, nokta transferler yaptık. Bunlarınkiyle haricinde kadromuzda bir kaç tane alternatif ve genç oyuncu olacak ve bir tane yedek kaleci alacağız geçen sezon anlaştığımız kaleciyle telefonla görüştük,"Başkanım ben bir yere gitmeyeceğim deyip ama Çarşambaspor'la görüşmeler yaptığını öğrendik ve sözleşmesini tek taraflı feshettik. Kendisine her hangi bir ödeme yapmamıştık. Onun yerine bir yedek kaleci akacağız hocalarla da anlaştık. Can hoca devam ediyor yardımcı antrenör, kaleci antrenörü ve kondisyoner ile anlaştık. Onların da tamamı 25 Temmuz'da ilçemizde olacak.”

  Fatsa halkının profesyonel lig özlemini gidermeye hazır olduğunu aktaran Demir, Fatsa halkı ve Fatsa Belediyespor seyircisinin kendilerine destek vereceğinin altını çizdi.

         Fatsa'nın 3.Lig özlemine son vermek istediklerini kaydeden Başkan Demir,açıklamasını şöyle noktaladı:

 “Hedefimiz inşallah direkt şampiyonluk. Önümüzdeki yıl Fatsa'ya yaşatmak istiyoruz bizim hedefimiz bu. Ama bu işler nasip. Bu işi sonlandırmak istiyoruz uzun yıllardan bu yana bir özlem var. Bu hedefi yakalayarak bu özleme son vermek istiyoruz.” (Ordu Yeni Haber)

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : FATSA, BELEDİYESPOR, SEZONU, AÇACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız