HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Kasım 2017 Pazar Saat: 11:32

Y.ORDU’DA HEDEF 3 PUAN

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden ve 2.lig hesapları yapan Y.Orduspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde, Muğlaspor’u konuk edecek.             Sahaya mutlak üç puan parolasıyla çıkacak Y.Orduspor bugün rakibiyle 19 Eylül Sta
Y.ORDU’DA HEDEF 3 PUAN

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden ve 2.lig hesapları yapan Y.Orduspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde, Muğlaspor’u konuk edecek.

            Sahaya mutlak üç puan parolasıyla çıkacak Y.Orduspor bugün rakibiyle 19 Eylül Stadı’nda saat 14.00’de karşı karşıya gelecek.

            Bu arada Yeni Orduspor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Ertan Bakır, bugün oynanacak maç öncesi yaptığı açıklamada, “Bizim takım iyi bir takım. Şu anda seri yakalamaya başladık. Son 5 maçımızda 3 galibiyet 2 beraberliğimiz var. Muğlaspor maçında hedefimiz yine 3 puan.Alacağımız galibiyetlerle Y.Orduspor’u en üst sıralara taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.

            TFF 3.lig 2. Grupta Pazar günü saat 13.00’da oynanacak  diğer maçların programı da şöyle:

5 Kasım Pazar:  Y.Orduspor-Muğlaspor, Anagold 24 Erzincaspor-Ergene Velimeşespor,1461 Trabzon-Darıca Gençlerbirliği, Diyarbekirspor-Gölcükspo,, Anadolu Bağcılar-Pazarspor, Van Büyükşehir Belediyespor-Trie 1922 Spor ve  Turgutluspor-Erokspor.

            Bu arada TFF 3.lig 2. Grupta 11.hafta maçları maçları öncesinde puan cetvelinin ilk beş sırası ile son dört sırası da şöyle :

            Pazarspor 22, Turgutlu 21, Diyarbekirspor 20, Darıca Gençlerbirliği 19, Anagold 24 Erzincanspıor 19 ve Belediye Vanspor 16.

            Son dört: 1461 Trabzon 10, Yeşil Bursa 7, Kırıkhanspor 3 ve Kayseri Erciyesspor  -2.

            Öte yandan Pazar günü Ordu 19 Eylül Stad’ında saat 13.00’de oynanacak olan Y.Orduspor-Muğlaspor karşılaşmasını Batman Bölgesi C Klasman hakemi bölgesi Mehmet Terece  yönenetecek. Terece’nin yardımcılıklarını da Gökhan Çelik ve Oğur Aydoğru yapacak. Ayni maçta Mikail Cihangir’de dördüncü hakem olarak görev yapacak isim olacak.

            TFF 3.Lig 2. Grupta 11.haftada bugün oynanacak  maçların proğramı ile bu maçları yönetecek hakemler öyle:

            5 Kasım 2017 Pazar: Diyarbekirspor-Gölcükspor: Eren Özyemişoğlu,

Anagold 24 Erzincan-Ergene Velimeşespor: Ahmet Balkan, Van Büyükşehir Belediyespor-Tire 1922 Spor: Emre Yüksel,1461 Trabzon-Darıca Gençlerbirliği: Volkan Okur, Turgutluspor-Erokspor: Eneskanpara ve Anadolu Bağcılarspor-Pazarspor: Hamit Basık. (Ordu Yeni Haber)

(Haber Mehmet Keskin)

 

 

 

Anahtar Kelimeler : Y.ORDU’DA, HEDEF, 3, PUAN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız