HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Nisan 2018 Çarşamba Saat: 06:53

BAŞKAN PAZAR; “ARTIK YOLUMUZ İYİLİK MANİFESTOSU”

TARIMDAN EKONOMİYE, TERÖRDEN DIŞ POLİTİKAYA ROTAYI ÇİZEN İYİ PARTİ’DE HEDEF BELİRLENDİ:
BAŞKAN PAZAR; “ARTIK YOLUMUZ İYİLİK MANİFESTOSU”

İyi Parti Altınordu İlçe Başkanı Şenol Pazar, partisinin seçim öncesi yapılan son kongrede partinin yönetim kademelerinde çok ciddi değişikliklere dikkat çekti.

Başkan Pazar, 1 Nisan’da yapılan İYİ Parti kongresinde Genel Başkan Meral Akşener’in konuşmasının "Cumhurbaşkanlığı adaylığı manifestosu" olduğunu ve artık yollarının, ‘İyilik manifestosu’ adı altında iktidara doğru yürümek olduğunu kaydetti.

Başkan Pazar, Kongrenin seçimli olduğunu hem genel başkan hem de parti yönetim organlarının seçildiğini belirterek, İyi Parti'nin kongreden sonraki en üst karar organı olan GİK 60, Başkanlık Divanı ise 12 kişiden oluştuğunu ve belirlenen kadronun Türkiye'yi seçime götüreceğini söyledi.

Normal şartlarda parti tüzüğüne göre iki yıl kongre zorunluluğu bulunmamasına karşın, neden olağanüstü kongreye gittiklerine dair de açıklık getiren Başkan Pazar, şu değerlendirmeleri yaptı:

"İlk olağan kongremizde il, ilçe başkanlarını atamıştık. Ardından onlar seçim yaptılar. Şimdi seçilmiş delegelerle kurultaya gittik. Belirlediğimiz yeni kadro da Türkiye'yi seçime götürecek. Zira bu seçimlerden önceki son kongremiz."

Erkene alınmadığı taktirde yerel seçimler gelecek yıl Mart, genel seçimler ise yine gelecek yıl Kasım'da yapılacağını da anımsatan Başkan Pazar, İyi Parti Olağanüstü Kongresi'nde Genel Başkan Meral Akşener'in yaptığı konuşmanın "Cumhurbaşkanlığı adaylığı manifestosu" olarak da görülmesi ve kamuoyu tarafından da kabul görmesi, Türk Milletinin artık yeni bir arayış içerisinde olduğunun resmini ortaya koyduğunu dile getirdi.

Başkan Pazar; "Genel Başkanımız sayın Meral Akşener 'İyilik Manifestosu' adı altında yaptığı konuşmada, tarımdan, ekonomiden, terörden, dış politikadan bahsetti. Bunu aynı zamanda cumhurbaşkanlığı manifestosu olarak değerlendirmeli. Zaten kendisi bizim cumhurbaşkanı adayımız" dedi.

Başkan Pazar, "Partimiz çok kısa sürede 100 bin üye sınırını kat be kat aşarak hedefine emin adımlarla zaten ulaştı. Genel başkanımız için adaylık imzası bulmak da bizim için sorun olmayacak. Bizim üye rakamımızın neyi temsil ettiği daha iyi anlaşılır.

Anayasa'ya göre cumhurbaşkanı adayı olabilmek için en az 20 milletvekilinin desteği ya da 100 bin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının imzalı dilekçesiyle aday gösterilmek gerekiyor. Sayın Meral Akşener, 100 bin imzayı kat be kat toplayıp aday olacağını da zaten ilan etti” diye konuştu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız