HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Mayıs 2016 Cumartesi Saat: 08:21

ORDU YATIRIMA DOYACAK

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, yapılan ve yapılması planlanan yatırım projeleri hakkında bilgi verdi.
ORDU YATIRIMA DOYACAK

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, yapılan ve yapılması planlanan yatırım projeleri hakkında bilgi verdi. Vekil Taşçı, Türkiye’nin 2023 hedeflerine hızla ilerlemeye devam ettiğini ifade ederek en büyük yeniliği ve değişimi hisseden ilin Ordu olduğunun altını çizdi.

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Ordu’nun en büyük ilçeleri arasında olan Korgan’a, toplam maliyeti 46 milyon lira tutan ‘Korgan Belediyesi Beton Santrali’, ‘Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ ‘İki Milyon Metreküplük Gölet’ ve ‘60 yataklı Korgan Devlet Hastanesi’nin yapılacağını müjdeledi.

 

Tek kalemde 46 milyon liralık 4 yatırımı ilçeye kazandırdıkları için gururlu olduklarını belirten Taşçı, “Korgan tarihinde bir ilki yaşıyor. Bir ay içinde 4 yatırımın ihalesini yapıyoruz ve toplam maliyeti 46 milyon lira. Korgan, tarihinde bu zamana kadar yaşamadığı bir hadiseyi yaşıyor. Tek kalemde 4 yatırımın ihalesini yapmak bizlere nasip olmuştur” dedi.

 

1 Kasım seçimlerinde verdikleri tüm sözleri tutmak adına yoğun bir mesai içinde çalışmalarına devam ettiklerini aktaran Taşçı, şunları konuştu: “Türkiye 2023 hedeflerine hızlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Ordu ilini 2023’e hazırlamak adına projelerin takibini yapıyor ve yatırım programına alınmasını sağlıyoruz. Yepyeni bir Türkiye’nin içinde en çok parlayan il, Ordu olacaktır.

Bu istikamette Korgan ilçesine yapılacak olan ‘Korgan Belediyesi Beton Santrali’nin ihalesi 9 Mayısta yapıldı. ‘Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin ihalesi 17 Mayıs’ta, ‘İki Milyon Metreküplük Gölet’in ihalesi 22 Mayıs’ta ve ‘60 yataklı Korgan Devlet Hastanesi’nin ihalesi ise 27 Mayısta yapılacaktır. Bir ay içinde 4 dev hizmetin ihalesini yapmaktan dolayı gururlu ve onurluyuz” diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : ORDU, YATIRIMA, DOYACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız