HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Mayıs 2016 Cuma Saat: 07:53

AK PARTİ’DE ‘YILDIRIM’ DÖNEMİ BAŞLIYOR

GÖZLER KURTULMUŞ VE CANİKLİ’DE:
AK PARTİ’DE ‘YILDIRIM’ DÖNEMİ BAŞLIYOR

Adalet ve Kalkınma  Partisi (AKP),  yeni Genel Başkan ve Başbakan adayı İzmir Milletvekili Binali Yıldırım oldu. Kabine de bazı değişikliklerin de yapılabileceğinin güçlü olasılıklar arasında yer aldığının altını çizen AK Parti kurmayları Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un da aynı görevine devam edeceğine kuvvetle inandıklarını belirttiler.

Bu arada eski bakanlardan Giresun milletvekili Nurettin Canikli’nin de yeni oluşacak kabinede görev alabileceği de beklentiler arasında yer almaya devam ediyor.
İlk konuşmasında iki önemli konuya dikkat çeken Binali Yıldırım, birlik ve beraberlik mesajlarını güçlendirdikten sonra Başbakan Davutoğlu'na verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti .

Konuşmasına Karadeniz fıkrasıyla başlayan yeni Başbakan Binali Yıldırım, konuşmasının sonunda ise 'terör belasını Türkiye'nin gündeminden çıkaracağız' ifadelerini kullandı.
Binali Yıldırım'ın ilk açıklamaları ise şu şekilde kaydedildi;
“Aklıma bir şey geldi, temel konuşma yapmaya hazırlanıyormuş kürsüye çıkmış bakmış ki konuşması yok. Benimki gibi. Dönmüş demiş ki buraya çıkarken konuşmamı bir Allah biliyordu bir ben, şimdi artık sadece Allah biliyor.
Çok değerli yol arkadaşlarım, partimizin 19 Mayıs 1919'da Samsun'da doğan milletimizin bağımsızlığını müjdeleyen güneş gibi 14 Ağustos 2001 tarihinde milletimizin aydınlık geleceğini müjdeleyen bir meşale olduğunu paylaşmak istiyorum.
GURURUN EN YÜKSEĞİ
22 Mayıs'da Olağanüstü Kongremizi gerçekleştireceğiz. Bununla ilgili tüm kademedeki arkadaşlarımız hazırlıklarını tamamladı. AK Parti demokrasi şölenine, büyük kongreye hazır.
Kurucularından biri olmaktan her zamana onur duyduğum Ak Parti'nin genel başkan adaylığına layık görülmek benim için gururların en yükseği aynı zamanda sorumluluktur.
DAVUTOĞLU'NA TEŞEKKÜR VE ÖVGÜ
Başbakan Ahmet Davutoğlu'na bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerde dolayı partimiz adına teşekkür ediyorum. Kendisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan devraldığı bayrağı bugünlere başarı ile getirmiştir.
BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN HER TÜRLÜ ABAYI GÖSTERECEĞİZ
Şunu herkes bilmelidir, AK Parti bir dava partisidir. Milletin geleceğini inşa etme, geçmişini koruyarak geleceğe yürüyen partidir. Dolayısıyla kurucu liderimiz başta olmak üzere, partimizin her kademesindeki arkadaşlarımızla tam bir uyum içerisinde çalışarak büyük Türkiye hedeflerine ulaşmak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz.
TERÖR BELASI ÜLKE GÜNDEMİNDEN ÇIKACAK
Buradan Diyarbakır’a, hunharca katledilen vatandaşlarımızın yanına gitmeden önce bir şeyi söylemek istiyorum. Milletimiz rahat olsun, bu terör belasını milletimizin gündeminde çıkaracağız. Günümüz aydınlık olsun, Allah’a emanet olun. Milletim rahat olsun, bu terör belasını Türkiye'nin gündeminden çıkaracağız.” (HABER-ŞAFAK DELİÇAKAR)

Anahtar Kelimeler : AK, PARTİ’DE, ‘YILDIRIM’, DÖNEMİ, BAŞLIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız