HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Aralık 2018 Salı Saat: 10:00

GÜLER: “SİYASİ GERİLİME PRİM VERMEYECEĞİZ”

AK Parti Adayı Mehmet Hilmi Güler; “Siyasi gerilime, kutuplaşmaya, zerre kadar prim vermeyeceğiz. Sorunları en kısa sürede, ortak akılla, birlikte çözeceğiz. Hak ve hakkaniyet terazisinden şaşmayacağız” dedi. AK Parti Ordu Büyükşehi
GÜLER: “SİYASİ GERİLİME PRİM VERMEYECEĞİZ”

AK Parti Adayı Mehmet Hilmi Güler; “Siyasi gerilime, kutuplaşmaya, zerre kadar prim vermeyeceğiz. Sorunları en kısa sürede, ortak akılla, birlikte çözeceğiz. Hak ve hakkaniyet terazisinden şaşmayacağız” dedi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, sosyal medya üzerinden verdiği mesajda hiçbir zaman siyasi gerilime ve kutuplaşmaya meydan vermeyeceklerini belirterek, sorunları ortak akıllı ve birlikte çözeceklerini söyledi.

Ordu’da son yıllarda yerel bazda yaşanan siyasi kutuplaşma ve çekişmelerin yaşandığı bir ortamda yeni dönem için önemli mesajlar veren AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, önemli bir konuya parmak bastı.

Güler, sosyal medya sayfasından yayınladığı mesajında, “Siyasi gerilime, kutuplaşmaya, zerre kadar prim vermeyeceğiz. Sorunları en kısa sürede, ortak akılla, birlikte çözeceğiz. Hak ve hakkaniyet terazisinden şaşmayacağız” diye konuştu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız