HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Aralık 2019 Cuma Saat: 08:48

TOMAKİN; “TARİH BU İHANETİ DE AFFETMEYECEK”

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, AK Partiden ayrılarak yeni parti kurma çalışmaları hazırlığında olanlara sert tepki göstererek tarihin bu ihaneti de affetmeyeceğini söyledi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Parti Grubu toplantısı İl
TOMAKİN; “TARİH BU İHANETİ DE AFFETMEYECEK”

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, AK Partiden ayrılarak yeni parti kurma çalışmaları hazırlığında olanlara sert tepki göstererek tarihin bu ihaneti de affetmeyeceğini söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Parti Grubu toplantısı İl Başkanı Halit Tomakin başkanlığında yapıldı. Yılın son grup toplantısını yaptıklarını söyleyen Başkan Tomakin, Ordu adına 2019 yılını dolu, dolu geçirdiklerini belirterek yaptığı konuşmada; “Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, Belediye Başkanlarımız, gönül belediyeciliğini, samimiyet ve tevazuyu ilmek ilmek örerek Ordu’nun örnek bir şehir olmasında Türkiye’ye öncü oldular. Bununla beraber Belediye Başkanlarımız gönül belediyeciliği tevazu ve samimiyetin yanı sıra 8 ayda önemli hizmetleri faaliyete geçirdiler. Her birinize ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.

29 Kasım’da başlayan Mahalle delege seçimlerinin devam ettiğini, mahalle delegele seçimlerinin tamamlandıktan sonra İlçe Kongrelerinin, ardından da Sonbaharda İl Kongrelerinin başlayacağını belirten Tomakin, “Biz kongrelerimizi birlik ve beraberlik içinde büyük bir heyecan ve katılımla yapacağız. Kutlu yolculuğumuza Dünya Lideri Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, partimize kattığımız yeni Ömerlerle, Haticelerle 2023 hedefimize milletimizle beraber yürüyeceğiz” diye konuştu.

Başkan Tomakin, ‘Biz falanca parti kuracakmış, onun derdinde olmayacağız’ diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü; “ALLAH aşkına şu parti kuracaklara bir bakın, AK PARTİ ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan sayesinde makam sahibi oldular. Kişiliklerini makamdan aldılar. Kimisi Cumhurbaşkanı oldu, kimi Başbakan, kimi, Başbakan Yardımcısı oldu Ekonomiyi yönetti. Dışişleri Bakanı oldu.

Aynı onlar gibi yapanlar oldu, onlarda İçişleri Bakanlığı, Başbakan yardımcılığı yapmışlardı sonra parti kurdular. Milletimizden boyunun ölçüsünü aldılar, biri gitti CHP ye yama oldu, biri gitti SP ye yama oldu ve siyasi çöplüğe gömüldüler. Tarih hiçbir ihaneti affetmediği gibi bu ihaneti de af etmeyecek. Milletimiz gereken dersi bu şükürsüzlere verecektir.”

 

Anahtar Kelimeler : TOMAKİN;, “TARİH, BU, İHANETİ, DE, AFFETMEYECEK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız