HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Mart 2014 Pazartesi Saat: 15:16

KÖYLERİMİZİ YAŞANIR HALE GETİRECEĞİZ

Altınordu İlçe merkezine bağlı Oğmaca, Uzunmusa ve Eyüplü mahallerinde halkla bütünleşen Başkan Torun, “Köyde yaşamayı cezalandırdık. Köy berekettir, fakat köylerimizi atıl durumda bıraktılar.
KÖYLERİMİZİ YAŞANIR HALE GETİRECEĞİZ

Altınordu İlçe merkezine bağlı Oğmaca, Uzunmusa ve Eyüplü mahallerinde halkla bütünleşen Başkan Torun, “Köyde yaşamayı cezalandırdık. Köy berekettir, fakat köylerimizi atıl durumda bıraktılar. El birliği ile köylerimizdeki nüfus kaybının önüne geçmek istiyoruz. Kapatılan okullarımız, kooperatiflerimiz ve diğer atıl durumdaki binalarımızı onarıp vatandaşlarımızın hizmetine sokacağız. Sosyal donatılar haline getireceğiz” dedi.

Başkan Torun hafta sonuna esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek başladı. Yenimahalle İsmetpaşa Caddesi Ada Simit sarayı önünden başlayan esnaf kucaklaşması Ordu 19 Eylül Stadyumu yanında bulunan Final Dershanesi ziyaretiyle devam etti. Altınordu İlçe merkezine bağlı Oğmaca, Uzunmusa ve Eyüplü mahallerinde halkla bütünleşen Başkan Torun, “Köyde yaşamayı cezalandırdık. Köy berekettir, fakat köylerimizi atıl durumda bıraktılar. El birliği ile köylerimizdeki nüfus kaybının önüne geçmek istiyoruz. Kapatılan okullarımız, kooperatiflerimiz ve diğer atıl durumdaki binalarımızı onarıp vatandaşlarımızın hizmetine sokacağız. Sosyal donatılar haline getireceğiz” dedi.

Başkan Torun hafta sonuna esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek başladı. Yenimahalle İsmetpaşa Caddesi Ada Simit sarayı önünden başlayan esnaf kucaklaşması Ordu 19 Eylül Stadyumu yanında bulunan Final Dershanesi ziyaretiyle devam etti. Burada öğrenci ve öğretmenlerin eğitim-öğretim yaşamlarında başarılar dileyen Başkan Torun, daha sonra partisinin sabah kahvaltısında Merkez İl ve ilçe yönetimi ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarla buluşarak birlik-beraberlik mesajı verdi. Başkan Torun, daha sonra Merkez Altınordu ilçesi’ne bağlı Oğmaca, Uzunmusa ve Eyüplü mahallelerine de uğrayarak yöre sakinlerinin sorun ve dertlerini dinledi.

Türkiye’nin en başarılı ilk beş Belediye Başkanı arasına; verdiği hizmet ve yatırımlardan dolayı adını yazdırmayı başaran bir dönem Ulubey, iki dönem de Ordu Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ordu’nun güler yüzü Seyit Torun, Ordulu hemşerileriyle kucaklaşmaya devam ediyor. Sabah saatlerinde geldiği Yeni Mahalle İsmetpaşa Caddesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Torun, işyeri çalışan ve sahiplerine hayırlı kazançlar dileyerek onların hayır dualarını aldı. Başkan Torun Yeni Mahalle esnafıyla kucaklaşmasının ardından Ordu 19 Eylül Stadyumu yanında bulunan Final Dershanesi’ni ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Eğitim çalışanları ve dershane öğrencilere başarılar dileyen Başkan Torun, bu ziyaretin ardından bir sonraki durağı Altınordu İlçe merkezine bağlı Oğmaca, Uzunmusa ve Eyüplü mahallelerine gelerek köy halkıyla selamlaştı, onların dertlerini ve sorunlarını dinledi.

“Uzunmusa birçok köyün merkeziydi”

Başkan Torun ziyaret durağı olan Uzunmusa’nın daha önce birçok köyün merkezi olduğunu hatırlatarak, bütün mahallelerde atıl durumda bulunan binaların Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde restore edilerek, sosyal donatı alanları olarak yeniden topluma kazandırılacağı sözünü verdi. Hizmetin inan sevmekle mümkün olacağını vurgulayan Başkan Torun, “ Sevmek lazım, insanı sevmek lazım. İnsana değer vermeden ona faydalı olmazsınız. Benim insanım her şeyin en iyisine layık.En güzeline layık. Uzunmusa daha önce birçok köyün merkeziydi. İnanılmaz bir hareketlilik vardı. Sanki köyde yaşamayı cezalandırdık. Köy berekettir, fakat köylerimizi atıl durumda bıraktılar. İnşalarımıza köyde yaşamak çok farklı gelmeye başladı. Fakat biz el birliği ile köylerimizdeki nüfus kaybının önüne geçmek istiyoruz. Kapatılan okullarımız, kooperatiflerimiz ve diğer atıl durumdaki binalarımızı onarıp vatandaşlarımızın hizmetine sokacağız. Sosyal donatılar haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan’a Eyüplü’de davullu karşılama

Başkan Torun, gittiği her ilçe, belde, köy ve mahallede vatandaşların sevgi seliyle karşılanıyor. Ziyaret durağı olan Eyüplü mahalle girişinde davullu zurnalı karşılanan Başkan Torun, Oğmaca ve Uzunmusa mahallelerinde de ‘Başkan Torun’ sloganıyla karşılandı. Başkan Torun, buradan mahalle sakinlerine seslenerek on yıldır devam ettiği Belediye Başkanlığı döneminde hiç kimseyi ayrıştırmadan hizmet verdiklerini söyledi. Ordu’nun marka kent olmasında yöre sakinlerinin büyük emeği olduğunu vurgulayan Başkan Torun, bu hizmetlerin Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde de devam edeceğinin altını çizerken, kendisine ve partisinin Altınordu Belediye Başkan Adayı Şenel Öztürk’e destek istedi. Başkan Torun, “On yıldır sizlerin hizmetinizdeyim. Hiç kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden elimizdeki imkânları sizlere sunmaya çalıştım. Bu on yılda Orduyu marka şehir yaptık. Ordu Türkiye’nin ve dünyanın örnek kentleri arasına girdi. Ordu adını duyuran bir şehir oldu. Bu sizlerin destekleri ve birlik beraberliğiyle oldu.Bu başarı ve gurur sizlerin. İnşallah yine desteklerinizle Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım ve inşallah Altınordu İlçe Belediye Başkanı Şenel Öztürk olacak. Ve sizlere en iyi hizmeti hep birlikte vereceğiz” diye konuştu.    

Başkan Torun ziyaret durakları olan Oğmaca, Uzunmusa ve Eyüplü mahallelerinden vatandaşların ‘Başkan Torun’ sloganları eşliğinde ayrıldı.

(Haber Merkezi)

Anahtar Kelimeler : KÖYLERİMİZİ, YAŞANIR, HALE, GETİRECEĞİZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız